B450M-HDV R4.0, R5 3600X ve RTX 2060 Super sisteme overclock tavsiyesi

BaFPlayer

Megapat
Yer
Bursa
Merhaba,
Sistemim şu şekilde;

1734507390549.png

Overclock noktasında çok tecrübem yok. Bu sistemde ne türde işlemler yapıp, daha iyi performans alabilirim?

İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Sistemim şu şekilde;

Eki Görüntüle 2376764

Overclock noktasında çok tecrübem yok. Bu sistemde ne türde işlemler yapıp, daha iyi performans alabilirim?

İyi günler.

2 rehber ile yapabilirsiniz. Bazı işlemciler ve ekran kartları aynı olsalar bile çok daha farklı verim ve potansiyel sağlar ayrıca. Yavaş yavaş arttırıp, sakince ortasını bulmanız lazım.
Ayrıca soğutma performansınız yüksek olmalı ve anakartınızda iyi bir OC kaldırabilmeli işlemci için. Pek kaldıracağını sanmıyorum yüksek seviyede.

O işlemci ve ekran kartıyla o.c yapmanı tavsiye etmem.

İşlemci ısınmak için bir bomba eğer sıvı soğutma veya çok iyi soğutamıyorsan böyle şeylere girme. Ona para harcayacağına işlemciyi elden çıkar para ekleyip R5 5600 almanı şiddetle öneririm.

O işlemci ve ekran kartıyla o.c yapmanı tavsiye etmem.

İşlemci ısınmak için bir bomba eğer sıvı soğutma veya çok iyi soğutamıyorsan böyle şeylere girme. Ona para harcayacağına işlemciyi elden çıkar para ekleyip R5 5600 almanı şiddetle öneririm.
Ryzen Master ile Auto OC moduna aldım. 77 derecelerde çalışıyor şu an. Yeni sistem toplama ihtimalini düşünüyordum kafamda ama dediğiniz gibi parça parça da ilerleyebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı