B450M-K 3200MHz RAM desteği var mı?

Slagedon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Sorum şu benim ASUS Prime B450 M-K bir anakartım var. RAM hızlarım ise 2400 ve 2x8 şeklinde kullanıyorum. Şimdi yükseltip 3200MHz almak istiyorum o da aynı şekilde 2x8 olacak fakat kafama takılan bir olay var. Acaba 3200MHz destekliyor mu? Bunu öğrenmek kolay fakat bazı sitelerde destekliyor bazı sitelerde desteklemiyor diye görünüyor. Bu da kafamı çok karıştırdı, şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınızın BIOS bölümünde XMP olarak bir ayar mevcut olur. Bu ayarı açtığınızda standart hızların üstünü takıp çalıştırabilirsiniz. Hatta BIOS güncellemesi de yapıldığında daha üst RAM miktarları için aktivasyon sağlanmış olur.

Evet bunu biliyordum fakat ne bileyim çoğu sitede destekliyor çoğu sitede desteklemiyor olarak gözükünce merak etmiştim yakın zamanda almayı düşünüyorum umarım bir sorun olmaz sorunsuz bir şekilde performans sağlar.

Evet bunu biliyordum fakat ne bileyim çoğu sitede destekliyor çoğu sitede desteklemiyor olarak gözükünce merak etmiştim yakın zamanda almayı düşünüyorum umarım bir sorun olmaz sorunsuz bir şekilde performans sağlar.

Yine de RAM frekansına göre Anakart seçmenizi pek önermiyorum. Eğer bütçenizde bir miktar oynama yapılabilirse Asrock B450M Pro4 önermekteyim.

Hatta Motionless IN White bilgi verebilir ürün hakkında.

Son düzenleme:
Yine de RAM frekansına göre anakart seçmenizi pek önermiyorum. Eğer bütçenizde bir miktar oynama yapılabilirse ASRock B450M PRO4 önermekteyim.

Hatta Motionless IN White bilgi verebilir ürün hakkında.

Teşekkürler fakat anakart almayacağım zaten şu an kullandığım PC'de bahsettiğim Prime B450 M-K bulunmakta sadece RAM alacağım yine de teşekkür ederim cevabınız için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı