B450M K anakartta Gamepower Skadi 360 soğutucunun renkleri nasıl kontrol edilir?

webmasterexe

Centipat
Daha fazla  
Gamepower warcy EVO kasa.
B450M K II anakartım mevcut.

Bu sisteme sıvı soğutma alacağım.
Gamepower Skadi 360.

Kasa fanlarını ve sıvı soğutmayı kontrol edebileceğim renklerini değiştirebileceğim bir şeyler yapmam gerek. Biliyorum anakart giriş seviyesi ama değiştiremem. Çoklayıcı vb. neler yapmam gerekir? Bilgilendirebilir misiniz?

Tamam işte hocam anakartınızda rgb desteği yok ise güç kaynağına montajını yapacaksınız rgb kablolarını konuyla ilgili videolara bakbilirsiniz. Sıvı soğutmanın içinden kontrolcü çıkar o kontrolcü ile kontrol edersiniz ışıkları. tek derdiniz soğutma performans değil ışık mı yanlış mı anladım?

Soğutma elbette ön planda. Işıkları kapatabileceğim değiştirebileceğim veya fanları nasıl kontrol edeceğimi düşündüm. Kontrolcüsü varmış.
Tamam işte hocam anakartınızda rgb desteği yok ise güç kaynağına montajını yapacaksınız rgb kablolarını konuyla ilgili videolara bakbilirsiniz. Sıvı soğutmanın içinden kontrolcü çıkar o kontrolcü ile kontrol edersiniz ışıkları. tek derdiniz soğutma performans değil ışık mı yanlış mı anladım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı