Galiyevist Picopat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 383 Çözümler 4 27 Şubat 2024 #1 Ekran kartı RX6600 Anakart ASUS PRIME B450M-K II İşlemci AMD Ryzen 5 3500 B450M K II anakarta Wraith Prism takma sonrası sistem açılmıyor. Acaba neyi yanlış yaptım? RGB ışıklandırmasını yönetmemiz için gerektiğini düşündüğüm bir kablo takılı değil. Onun da CHA_FAN tarafına takılması gerekiyormuş ama takılmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2024
B450M K II anakarta Wraith Prism takma sonrası sistem açılmıyor. Acaba neyi yanlış yaptım? RGB ışıklandırmasını yönetmemiz için gerektiğini düşündüğüm bir kablo takılı değil. Onun da CHA_FAN tarafına takılması gerekiyormuş ama takılmıyor.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.049 Çözümler 987 27 Şubat 2024 #2 RGB soket fan portuna takılmaz, ayrı portu olur. Montaj sonrası sistem açılır gibi oldu mu yoksa hiç hareket yok mu? Artı 0 Eksi
RGB soket fan portuna takılmaz, ayrı portu olur. Montaj sonrası sistem açılır gibi oldu mu yoksa hiç hareket yok mu?
KS KS Galiyevist Picopat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 383 Çözümler 4 27 Şubat 2024 #3 Marix dedi: RGB soket fan portuna takılmaz, ayrı portu olur. Montaj sonrası sistem açılır gibi oldu mu yoksa hiç hareket yok mu? Genişletmek için tıkla... Hiç hareket yok. Artı 0 Eksi
Marix dedi: RGB soket fan portuna takılmaz, ayrı portu olur. Montaj sonrası sistem açılır gibi oldu mu yoksa hiç hareket yok mu? Genişletmek için tıkla... Hiç hareket yok.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.049 Çözümler 987 27 Şubat 2024 #4 Galiyevist dedi: Hiç hareket yok. Genişletmek için tıkla... İşlemci soğutucusu değişimi dışında bir işlem yaptınız mı? Artı 0 Eksi
Galiyevist dedi: Hiç hareket yok. Genişletmek için tıkla... İşlemci soğutucusu değişimi dışında bir işlem yaptınız mı?
KS KS Galiyevist Picopat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 383 Çözümler 4 27 Şubat 2024 #5 Marix dedi: İşlemci soğutucusu değişimi dışında bir işlem yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Marix dedi: İşlemci soğutucusu değişimi dışında bir işlem yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... İsterseniz her türlü fotoğrafını çekebilriim hocam. Artı 0 Eksi
Marix dedi: İşlemci soğutucusu değişimi dışında bir işlem yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Marix dedi: İşlemci soğutucusu değişimi dışında bir işlem yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... İsterseniz her türlü fotoğrafını çekebilriim hocam.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.049 Çözümler 987 27 Şubat 2024 #6 Galiyevist dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... PSU şalteri açık mı? Kullandığınız prizde başka cihaz çalışıyor mu? Artı 0 Eksi
Galiyevist dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... PSU şalteri açık mı? Kullandığınız prizde başka cihaz çalışıyor mu?
KS KS Galiyevist Picopat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 383 Çözümler 4 27 Şubat 2024 #7 Marix dedi: PSU şalteri açık mı? Genişletmek için tıkla... Açık, anakartın ışığı yanıyor. Marix dedi: Kullandığınız prizde başka cihaz çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Monitör harici hayır, hiçbir şeyi takmam. Artı 0 Eksi
Marix dedi: PSU şalteri açık mı? Genişletmek için tıkla... Açık, anakartın ışığı yanıyor. Marix dedi: Kullandığınız prizde başka cihaz çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Monitör harici hayır, hiçbir şeyi takmam.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.049 Çözümler 987 27 Şubat 2024 #8 Galiyevist dedi: Açık, anakartın ışığı yanıyor. Monitör harici hayır, hiçbir şeyi takmam. Genişletmek için tıkla... CPU fanın kablosunu çıkarıp deneyin, yine açılmazsa işlemcinin sol üstündeki güç soketini çıkarıp deneyin. Sistem yine açılmazsa bilgi verin. Son düzenleme: 27 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Galiyevist dedi: Açık, anakartın ışığı yanıyor. Monitör harici hayır, hiçbir şeyi takmam. Genişletmek için tıkla... CPU fanın kablosunu çıkarıp deneyin, yine açılmazsa işlemcinin sol üstündeki güç soketini çıkarıp deneyin. Sistem yine açılmazsa bilgi verin.
KS KS Galiyevist Picopat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 383 Çözümler 4 27 Şubat 2024 #9 Marix dedi: CPU fanın kablosunu çıkarıp deneyin, yine açılmazsa işlemcinin sol üstündeki güç soketini çıkarıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam video çektim. Ve CPU fanın ve USB şeyi şu an çıkarıp tekrar taktım. Güç soketini çıkaramıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Marix dedi: Sistem yine açılmazsa bilgi verin. Genişletmek için tıkla... Hocam internetim yavaş güç soketin fotoğrafını bile atamıyorum nesaj bile atamıyorum kusura bakmayın. Son düzenleme: 27 Şubat 2024 Artı 0 Eksi
Marix dedi: CPU fanın kablosunu çıkarıp deneyin, yine açılmazsa işlemcinin sol üstündeki güç soketini çıkarıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam video çektim. Ve CPU fanın ve USB şeyi şu an çıkarıp tekrar taktım. Güç soketini çıkaramıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Marix dedi: Sistem yine açılmazsa bilgi verin. Genişletmek için tıkla... Hocam internetim yavaş güç soketin fotoğrafını bile atamıyorum nesaj bile atamıyorum kusura bakmayın.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.049 Çözümler 987 27 Şubat 2024 #10 Kabloları takmadan basın butona, bu şekilde sistem açılmıyor mu? CPU soğutucusundan çıkan hiçbir kabloyu takmadan açın. Artı 0 Eksi
Kabloları takmadan basın butona, bu şekilde sistem açılmıyor mu? CPU soğutucusundan çıkan hiçbir kabloyu takmadan açın.