B450M-K II anakartın BIOS sürümü nasıl öğrenilir?

kurugulhan

Hectopat
BIOS Update yaptım (beta) olan sürümü kurdum. Ama sorun yaşadım geri dönmek istiyorum ama hangi BIOS sürümü olduğunu bilmiyorum, hiç bakmadım. Nasıl öğreneceğim? İlk gelen BIOS sürümü hangisidir acaba? Aynı anakarta sahip olan biri de paylaşsa olur diye düşünüyorum?

Kutunun üzerinde neler yazıyor? Ne bileyim özellikler kısmında tarih, üretilme tarihi vs. yazmalı. Ek olarak kullanım kılavuzuna bakıp yola çıkın, orada tarih yazıyorsa ona göre BIOS dosyanızı ve flasher dosyayı vereyim.

E17197

Bunlar yazıyor sadece bunlardan birşey çıkar mı?

Kasanın arka tarafından bir resim istiyorum. USB portları ve arka taraftaki tüm girişler ve usbler görünmeli, ona göre ayarlayalım.

Gigabyte anakartlarda sadece bu tür şeylere dikkat etmeniz gerek, ASUS anakartlarda "sonraki sürümden önce bunu kurun" gibisinden uyarılar yok. Aranmanıza gerek yok yani.

Şu anda B450M-K II için ASUS'un yayınlamış olduğu beta bir BIOS yok, çoğu stabil sürüm.

En son yayınlanan sürüm BETA idi onu kurdum şuan BETAdan çıkmış.Benim sorunum başka ilk gelen bios sürümü sorun yaşamadım bios uptade sonrası PC de donma sorunları yaşamaya başladım bunun çözümünü arıyorum.İşin aslı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…