ekipmanlar uğruna 15-20 fps kaybetmeyi göze alıyorsanız tamamEkipman kısmında gerekli bilgiye sahibim zowie za 12 B alıyorum
Zowie za 12 B alıyorum mousepad de steelseries
ekipmanlar uğruna 15-20 fps kaybetmeyi göze alıyorsanız tamamEkipman kısmında gerekli bilgiye sahibim zowie za 12 B alıyorum
Zowie za 12 B alıyorum mousepad de steelseries
Ekipman kısmında gerekli bilgiye sahibim Zowie za 12 B alıyorum
Zowie za 12 B alıyorum mouse pad de SteelSeries
Zowie za 12 b alıyorum mouse pad de SteelSeries.
Sistem 8800 lira zaten 100 liraya hem iyi bir mouse hem de iyi bir mousepad bulursanız alayım önerdiğiniz sistemi.Hocam 8990TL var dediniz bütçenizi aşmıyor.
Hocamın dediği daha mantıklı bu arada.
Sistem 8800 lira zaten 100 liraya hem iyi bir mouse hem de iyi bir mouse pad bulursanız alayım önerdiğiniz sistemi.
Sistem 8800 lira zaten 100 liraya hem iyi bir mouse hem de iyi bir mouse pad bulursanız alayım önerdiğiniz sistemi.
Yo gayet normal hocam iyi bir mouse çok önemli zowie bu konuda lider markalardan daha önce zowie ec 2 kullandım bu işin gerçekten ustaları bunlar.669 bir mouse vermek sen kafayı yemişsin
O zaman git al 15-20 fps kaybetmeyi göze alıyorsan (DAHA NELER)Yo gayet normal hocam iyi bir mouse çok önemli zowie bu konuda lider markalardan daha önce zowie ec 2 kullandım bu işin gerçekten ustaları bunlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.