B450M-K II ve R5 1600 AF sistem çalışır mı?

Ekipman kısmında gerekli bilgiye sahibim Zowie za 12 B alıyorum

Zowie za 12 B alıyorum mouse pad de SteelSeries

Bence o kadar pahalı şeyler almak mantıksız, yani paran olana kadar siyah mouse pad kullan çok fark etmez bence. Benim tavsiyem attığım sistemi alıp onun üstüne forumda 500TL'ye ekipman önerisi diye konu açarsanız çok güzel şeyler ortaya çıkacaktır. Hem o sistemi aldığınızda 75TL puan veriyor mouse falan alırken onu kullanabilirsiniz.
 
Zowie za 12 b alıyorum mouse pad de SteelSeries.


Veya.

 
Sistem 8800 lira zaten 100 liraya hem iyi bir mouse hem de iyi bir mouse pad bulursanız alayım önerdiğiniz sistemi.

Önerdiğim sistem 8500TL. Alınca 75TL puan gelecek yani mouse + mosepad için 400TL +75TL puan bütçe kalacak. El büyüklüğünüze uyarsa bunu alın Corsair Katar Pro CH-930C011-EU 12.400 DPI 6 Tuş Optik RGB Kablolu Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com. 75TL puan düşünce 125TL'ye gelecek. Geriye kaldı 275TL, şimdi bu bütçeye iyisinden çok rahat bir mouse pad alırsın.
 
https://www.itopya.com/cooler-master-cm110-rgb-optik-gamin-mouse/ GameNote MS1021W Kablosuz Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://www.itopya.com/corsair-katar-pro-kablolu-gaming-mouse/
Yo gayet normal hocam iyi bir mouse çok önemli zowie bu konuda lider markalardan daha önce zowie ec 2 kullandım bu işin gerçekten ustaları bunlar.
O zaman git al 15-20 fps kaybetmeyi göze alıyorsan (DAHA NELER)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı