B450M K2 anakarta depolama için M.2 dışında hangi SSD takılır?

Evet öyle ama onun için BIOS'la falan uğraşmam gerekecek sanırım birçok şeyi tekrar falan kurmam gerek o yüzden SATA düşünüyorum.

Yanıtınızı şimdi gördüm kusura bakmayın yardımcı olursanınız sevinirim 1 TB düşünüyorum fiyatlarına tam hakim değil ama baktığım kadarıyla 2000 civarı olduklarını gördüm o civarda olursa iyi olabilir ama o fiyatta olanlar performans olarak düşük ise başkada önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.
O fiyatlarda göze çarpan tek SSD bu:

Çok üst düzey değil ve DRAM'e sahip değil ama eli yüzü düzgün sayılır. İşinizi görür.
Sonuçta depolama için alıyorsunuz, Windows için değil.

O fiyatlarda göze çarpan tek SSD bu:

Çok üst düzey değil ve DRAM'e sahip değil ama eli yüzü düzgün sayılır. İşinizi görür.
Sonuçta depolama için alıyorsunuz, Windows için değil.

Teşekkür ederim farklı fiyatta öneriniz varsa onlara da bakabilirim. RDR2, Ark ascanded gibi yüksek depolama isteyen oyunlarda kullancağım yükleme ekranında sorun yaşar mıyım bu önerdiğinzde.

Teşekkür ederim farklı fiyatta öneriniz varsa onlara da bakabilirim. RDR2, Ark ascanded gibi yüksek depolama isteyen oyunlarda kullancağım yükleme ekranında sorun yaşar mıyım bu önerdiğinzde.
Yaşamazsınız. Tüm SSD'ler ile aynı yükleme hızına sahip. Farklı bir önerim yok zaten SATA SSD piyasası yok gibi birşey. Daha yüksek fiyatlarada M.2 almak mantıklı, bu alınabilecek en tepe bana göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı