B450M Mortar Max ve Ryzen 5 3500X olan PC'ye GT430 takılır mı?

omerx8

Centipat
Merhaba. PC topladım.
Sistemim:
Anakart: B450M Mortar Max
İşlemci: Ryzen 5 3500X
PSU: 650W
Ekran kartı: RX5700.
Tüm parçalar elime ulaştı fakat ekran kartı hazırlanıyor gözüküyor. Elimde ASUS GT430 var. Uzun zamandır PC ile uğraşmadığımdan B450M Mortar'a taksam sıkıntı olur mu? Sadece kurulumu yapacağım. Ekran kartı gelince sistem hazır olsun diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulumu yapabilirsiniz ve ilk başta GT 430 sürücüsünü kurunuz ve RX 5700 gelince de DDU ile GT 430 sürücüsünü kaldırın ve RX 5700 sürücüsünü kurunuz. En mantıklı yol bu şekilde olduğunu düşünüyorum.

Ekran kartım geldi taktım VGA monitöre dönüştürücüyke BIOS açıldı BIOS'una baktım sonra kapattım açtım bir daha ekran gelmedi RAM'larim Adata Gammix 30 birisi RAM uyumsuz demiş var mı böyle bir şey.

Ayarları kaydetmeden çıktım dönüştürücüyü iade ettim fakat RAM uyum konusu kafama takıldı RAM'leri de iade ettim ve hiçbir RAM uyum listesinde değil çıldıracağım. Sadece
XPG 16 GB Spectrix D60G bu oluyor

Ayarları kaydetmeden çıktım dönüştürücüyü iade ettim fakat RAM uyum konusu kafama takıldı RAM'leri de iade ettim ve hiçbir RAM uyum listesinde değil çıldıracağım. Sadece
XPG 16 GB Spectrix D60G bu oluyor.
Çıldırmanıza gerek yok efendim, benim de ilk aldığım modeller listemde değildi. Uyumluluk listesi sadece denenmiş, bellek üretici markalarının, anakart üreticilerine gönderdikleri bellekler ile test ediliyor.

Uyumluluk listesinde olan bellekler bazen ülkede de olmuyor. Tekrardan güç kaynağı modeli nedir?

Çıldırmanıza gerek yok efendim, benim de ilk aldığım modeller listemde değildi. Uyumluluk listesi sadece denenmiş, bellek üretici markalarının, anakart üreticilerine gönderdikleri bellekler ile test ediliyor.

Uyumluluk listesinde olan bellekler bazen ülkede de olmuyor. Tekrardan güç kaynağı modeli nedir?

Frispy 650W +80 bronz.

Corsair Vengeance 8 GB 3000MHz DDR4 CMK8GX4M1D3000C16 Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe birisi bununla kullanıyorum sıkıntı yok demiş sizin öneriniz var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı