Aynı olduğu söyleniyor, emin misiniz?Tomahawk daha iyi MOSFET VRM soğutmasına sahip.
Evet, Tomahawk daha iyi.Aynı olduğu söyleniyor, emin misiniz?
Tomahawk'lar daha üst seviye değil mi zaten?
Tomahawk daha iyi VRM'lere sahip, bunu VRM sıcaklık karşılaştırmalarına göre söylüyorum. Anakart sadece M.2 yuvasına, USB portuna bakarak değerlendirilmemeli. VRM sıcaklıkları ve güç aktarım parçaları daha önemli. Mortar'da bu güç aktarım parçaları birbirine daha yakın konulmak zorunda olduğu için daha fazla ısınıyor.Öyle düşünmemek lazım bence, kağıt üzerinde Mortar daha avantajlı gibi geldi bana.
Bu videodan B450 kartların arasındaki karşılaştırmayı görebilirsiniz. En iyi B450 kartlar olarak MSI B450I , Tomahawk ve B450M Mortar koyulmuş.Tomahawk daha iyi VRM'lere sahip, bunu VRM sıcaklık karşılaştırmalarına göre söylüyorum. Anakart sadece M.2 yuvasına, USB portuna bakarak değerlendirilmemeli. VRM sıcaklıkları ve güç aktarım parçaları daha önemli. Mortar'da bu güç aktarım parçaları birbirine daha yakın konulmak zorunda olduğu için daha fazla ısınıyor.
Tomahawk daha iyi VRM'lere sahip, bunu VRM sıcaklık karşılaştırmalarına göre söylüyorum. Anakart sadece M.2 yuvasına, USB portuna bakarak değerlendirilmemeli. VRM sıcaklıkları ve güç aktarım parçaları daha önemli. Mortar'da bu güç aktarım parçaları birbirine daha yakın konulmak zorunda olduğu için daha fazla ısınıyor.
Bu videodan B450 kartların arasındaki karşılaştırmayı görebilirsiniz. En iyi B450 kartlar olarak MSI B450'i, Tomahawk ve B450M Mortar koyulmuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.