B450M S2H 2 adet SSD'yi destekler mı?

SSD alsam daha iyi olacak gibi, su anzaten bir tane M2 yuvasını kullanıyorum,
peki bir diğer soru, örneğin SSD aldım diyelim Samsung Evo bunun ömrü sizce ortalama en kadar olur ? Yani özel kişisel verilerimi de orada tutmayı planlıyorum,ileride bir problem olduğunda verileri oradan almak HDD'den almaktan daha mı zor hale gelir arkadaşlar ?
Sen Samsung gibi kaliteli SSD alırsan yıllarca sorun olmaz. Ama gidip dandik alırsan her an elinde kalabilir.

SSD'ler kat kat daha uzun ömürlü ve her açıdan dayanıklı. SSD almak 2016 yılında dolar alıp 2020 yılında 6'dan çekmek kadar iyi bir yatırım.

SSD alsam daha iyi olacak gibi, su anzaten bir tane M2 yuvasını kullanıyorum,
peki bir diğer soru, örneğin SSD aldım diyelim Samsung Evo bunun ömrü sizce ortalama en kadar olur ? Yani özel kişisel verilerimi de orada tutmayı planlıyorum,ileride bir problem olduğunda verileri oradan almak HDD'den almaktan daha mı zor hale gelir arkadaşlar ?
Teknik olarak 116± yıl ömürleri var dün işsizlik yapıp bakıp araştırıp hesapladım. Vurgulamak istediğim çok uzun olduğu. SSD almaktan vazgeçmeyin. HDD benim için bitti şahsen. Anakartınız için Sata SSD alıp keyfinize bakın derim.

Aynı SSD'yi kullanıyorum. Alabileceğiniz en iyi SSD şahsımca. Ürünü kurduktan sonra Samsung Magician yazılımını kurmayı unutmayın :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı