B450M S2H anakarta i3-10100F ve GT 1030 alınır mı?

emreyildizsxs

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba elimde
Gigabyte B450M S2H AMD B450 3600 MHz (OC) DDR4 soket AM4 mATX anakart var.
İşlemci ve ekran kartı olarak ise İşlemci:
Intel Core i3-10100F işlemci
Ekran kartı:
MSI NVIDIA GeForce GT 1030 Aero ITX 2 GB GDDR4 ekran kartı GT 1030 Aero ITX 2G OC ( GeForce GT 1030 Aero ITX 2G OC )
Alınır mı?
Minecraft, Valorant, PUBG kaç FPS alırım ortalama?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını takabilirsin, ama işlemci anakart ile uyuşmuyor. AMD AM4 soketli bir anakart almalısın.

Bu arada, GDDR5 bellekli bir GT 1030 seçmelisin; aradaki performans farkı gerçekten çok büyük.

Merhaba elimde
Gigabyte B450M S2H AMD B450 3600 MHz (OC) DDR4 soket AM4 mATX anakart var.
İşlemci ve ekran kartı olarak ise işlemci:
Intel Core i3-10100F işlemci
Ekran kartı:
MSI NVIDIA GeForce GT 1030 Aero ITX 2 GB GDDR4 ekran kartı GT 1030 Aero ITX 2G OC ( GeForce GT 1030 Aero ITX 2G OC )
Alınır mı?
Minecraft, Valorant, PUBG kaç FPS alırım ortalama?

Bu konuları gördükçe üzülüyorum 1050 Ti fiyatına 1030 veriyorlar.
1-bence alınmaz ama fazla seçenek yok bütçen yoksa varsa konu değişir.
2-oyun testlerine YouTube'dan ulaşabilirsin.

Bu konuları gördükçe üzülüyorum 1050 Ti fiyatına 1030 veriyorlar.
1-bence alınmaz ama fazla seçenek yok bütçen yoksa varsa konu değişir.
2-oyun testlerine YouTube'dan ulaşabilirsin.
i5 10400f düşünüyorum 2 seçenek var işlemci olarak bütçem kısıtlı
Ekran kartını takabilirsin, ama işlemci anakart ile uyuşmuyor. AMD AM4 soketli bir anakart almalısın.

Bu arada, GDDR5 bellekli bir GT 1030 seçmelisin; aradaki performans farkı gerçekten çok büyük.

Ya pek anlamıyorum 1 2 haftadır Technopat vb sitelerde araştırma yapıyorum GT1030 ve i3 10100F düşünüyorum.
Dediğin ekran kartına baktım fark varsa alabilirim. Çok fark yok hem bütçe tarafında.

Şimdi az daha araştırdım i5 10400F öneriliyor sence hangisi?
D bir de son sorum:
MSI MAG Forge 100M temperli cam mid Tower ATX bilgisayar kasaya hangi güç kaynağı almalıyım?

Anakartı aldım ): İndirimdeyken onun yerine başka işlemci onerebilir misin?

Son düzenleme:

ya da şöyle yapabilirim.
Şu an kullandığım PC'ye takarım bu anakartı ileride bu PC'ye bir sistem daha dizerim ya da satarım anakartı onu hallederim de işlemci onerme :d anakart onerebilir misin?
Biliyorum biraz fazla oldu ama çok anlamıyorum PC'den.
Bütçe?

Bunun için de bütçe lazım.

Ya şimdi ekran kartına ve işlemciye yetecek bütçem var bu sene LGS var diye oynayamıyorum zar zor girebildim PC'ye .
yani Haziran'da alacağım o zamana kadar bütçe sorunum olmaz sağlam olsun tek isteğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı