Honor 400 vs Resmi Note 14 Pro

Bütçe
18.000-20.000

m1n3rv3

Decapat
Daha fazla  
Bu ay içinde yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Günde en fazla 1-3 saat oyun oynuyorum (CoD ve Wuwa). Ağırlıklı olarak fotoğraf çekmek ve oyun oynamak için kullanacağım. Bütçem 18.000-20.000TL arasında. Honor 400 ve Resmi Note 14 Pro arasında kaldım hangisini almam daha mantıklı olur? Artıları eksileri nelerdir, uzun kullanımda nasıldır?

Honor 400 12 ram modelini yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Gerçekten herhangi bir takılma vs yaşamadım ve çok güzel yapay zeka özellikleri koymuşlar onlarda çok kullanışlı. Kamera konusunda fiyatına göre çok iyi tek eksisi geniş açı da o kadar iyi değil ama onu ne kadar kullanıyoruz dersen kişiden kişiye değişir. Kameranın güzel olduğunu görünce arabanın içinde video çekeyim dedim geniş kameraya alınca fark ettim onu da kötü çekiyor düşük ışıkta geniş açı

Bu ay içinde yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Günde en fazla 1-3 saat oyun oynuyorum (CoD ve Wuwa). Ağırlıklı olarak fotoğraf çekmek ve oyun oynamak için kullanacağım. Bütçem 18.000-20.000TL arasında. Honor 400 ve Resmi Note 14 Pro arasında kaldım hangisini almam daha mantıklı olur? Artıları eksileri nelerdir, uzun kullanımda nasıldır?
Note 14 Pro 5G'i kast ettiğinizi düşünüyorum, düz 14 Pro kast ediyorsanız zaten rakibi sayılmaz.
5G modeline nazaranda yonga seti performansı ve ön kamera olarak Honor 400 daha iyi. Aynı kamera sensörü olsada yonga ve AI farkından ötürü fotoğraf konusunda da Honor taraftarıyım şahsen.

Son düzenleme:
Note 14 Pro 5G'i kast ettiğinizi düşünüyorum, düz 14 Pro kast ediyorsanız zaten rakibi sayılmaz.
5G modeline nazaranda yonga seti performansı ve ön kamera olarak Honor 400 daha iyi. Aynı kamera sensörü olsada yonga ve AI farkından ötürü hangisi fotoğraf konusunda da Honor taraftarıyım şahsen.
Evet, 5G versiyonunu kastetmiştim ve Honor almaya karar verdim.
Honor 400 12 ram modelini yaklaşık 3 aydır kullanıyorum. Gerçekten herhangi bir takılma vs yaşamadım ve çok güzel yapay zeka özellikleri koymuşlar onlarda çok kullanışlı. Kamera konusunda fiyatına göre çok iyi tek eksisi geniş açı da o kadar iyi değil ama onu ne kadar kullanıyoruz dersen kişiden kişiye değişir. Kameranın güzel olduğunu görünce arabanın içinde video çekeyim dedim geniş kameraya alınca fark ettim onu da kötü çekiyor düşük ışıkta geniş açı
Kesinlikle Honor 400 daha mantıklı olur. Redmi Note 14 Pro, 20k bütçede yüzüne bakılacak bir telefon değil. Honor 400'e göre hem yazılım, hem donanım konusunda cidden geride. Fotoğraf+oyun konusunda Honor 400'ün daha çok mutlu edeceğini düşünüyorum.
Cevap veren herkese teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı