B450M S2H anakart'ın kullanılmadığını nasıl öğrenebilirim?

Jteve Sobs

Centipat
B450M S2H almıştım indirimde iken abime PC toplayacaktık fakat denk gitmedi toplayamadık. Anakartın piyasası 420₺ ben 350₺'ye aldım hiç kullanmadım 350₺'ye koydum ölücüler yazıyor nereden bilelim kullanılmadığını kaç ay olmuş falan falan. Yok mu bunun kullanılmadığını kanıtlayabileceğim bir şey?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi ve faturası varsa 350 TL uygun bir fiyat. Acele etmeyin alıcısı çıkacaktır. Piyasa fiyatından çok daha aşağıda verdiğini düşünüyorsanız, o ölücü arkadaşlara sıfır almalarını veya paralarının yettiği ama kullanılmadığı kolay ispat edilen bir anakart almalarını önerebilirsin. Garantisi yoksa bile 300 TL'nin altında kimseye vermeyin. Atın kenarda dursun daha iyi.

Garantisi ve faturası varsa 350 TL uygun bir fiyat. Acele etmeyin alıcısı çıkacaktır. Piyasa fiyatından çok daha aşağıda verdiğini düşünüyorsanız, o ölücü arkadaşlara sıfır almalarını veya paralarının yettiği ama kullanılmadığı kolay ispat edilen bir anakart almalarını önerebilirsin. Garantisi yoksa bile 300 TL'nin altında kimseye vermeyin. Atın kenarda dursun daha iyi.
Daha 1 ay önceki indirimde aldık 350'den aşağı satıp zarar etmek istemiyorum çünkü kullanmadım. Alıcısı çıkıyorda şehir dışında oluyor genelde

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı