Yanlış bilgi vermeyin.O kasayla gelen fanların molex girişi yok bu nedenle güç kaynağına baglayamazsiniz. Çoklayıcı almanız gerekiyor.
Alfais 4303 Fan Çoklayıcı Y Pwm Kablosu 4 Pin Switch 3 Pin 3 Fiyatı
Alfais 4303 Fan Çoklayıcı Y Pwm Kablosu 4 Pin Switch 3 Pin 3 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
O kasayla gelen fanların Molex girişi yok bu nedenle güç kaynağına baglayamazsiniz. Çoklayıcı almanız gerekiyor.
Alfais 4303 Fan Çoklayıcı Y Pwm Kablosu 4 Pin Switch 3 Pin 3 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Okumadınız sanırım. Konu sahibi PSU'ya bağlamak istiyor. O çoklayıcıda Molex girişi yok.Sen al bunu kardeşim işini görür.
Okumadınız sanırım. Konu sahibi PSU'ya bağlamak istiyor. O çoklayıcıda Molex girişi yok.
@Greant64 PSU'nun kendi kutusunda Molex kablosu vardır zaten. Hepsinin kutusunda olur. Molex girişi olan herhangi bir çoklayıcı işinizi görür. Böylece ana karta yük yapmamış olur gücünü doğrudan PSU'dan alır.
Altı tane Molex lazım değil bütün fan kabloları tek bir Molex'te birleşiyor. Çoklayıcı'da kullanmayacağı kabloları kesip atabilir. Beşli çünkü, ikisini keser hallolur. İsterse bırakır.Fanlarda Molex girişi yok? Anladım, bahsettiğiniz çoklayıcıyı fakat kablo dağınık durur ve 6 tane falan lazım onun için.
Bunun dogru oldigundan emin misiniz? Bundaki uclardan birisi 3 pin 2si 4 pin.O kasayla gelen fanların molex girişi yok bu nedenle güç kaynağına baglayamazsiniz. Çoklayıcı almanız gerekiyor.
Hocam bu gonderdiginiz kablonun 3 çıkış ucunun 2 si 4 pin, 1i 3 pin.O kasayla gelen fanların molex girişi yok bu nedenle güç kaynağına baglayamazsiniz. Çoklayıcı almanız gerekiyor.
Sizin önerdiginiz o akasa marka kablo bana daha uygun fakat o kablo nun bi giriş ucu anakarta girecek şekilde. O kabloyu alsam giriş olarak sadece anakarta baglasam molexi baglamasam çalisir mi fanlarım?Altı tane Molex lazım değil bütün fan kabloları tek bir Molex'te birleşiyor. Çoklayıcı'da kullanmayacağı kabloları kesip atabilir. Beşli çünkü, ikisini keser hallolur. İsterse bırakır.
Anakarttaki tek SYS FAN yuvasına bir ucunu diğerini de PSU'ya bağlamak, onlardan saçaklanan fan girişlerini de kaç fan bağlamak isterseniz bağlayabilirsiniz.
Alfais fan çoklayıcıda yukarıdaki MOLEX girişi yok. Gereksiz anakarta yük. PSU'dan bağlamak her zaman daha sağlıklıdır.
Çalışır. Ancak molex daha mantıklı. Üst düzey bir anakart değil elinizdeki.Molex'e baglamak istemiyorum.
Anakart üzerinden çoğaltmak istiyorum.
Bunun dogru oldigundan emin misiniz? Bundaki uclardan birisi 3 pin 2si 4 pin.
Hocam bu gonderdiginiz kablonun 3 çıkış ucunun 2 si 4 pin, 1i 3 pin.
Bunun olacagindan emin misiniz?
Sizin önerdiginiz o akasa marka kablo bana daha uygun fakat o kablo nun bi giriş ucu anakarta girecek şekilde. O kabloyu alsam giriş olarak sadece anakarta baglasam molexi baglamasam çalisir mi fanlarım?
Her ne olursa olsun anakarta bağlamak en iyisidir.Çalışır. Ancak molex daha mantıklı. Üst düzey bir anakart değil elinizdeki.