B450M-S2H RAM versiyon numarası uymuyor

Xeverness

Hectopat
Yakın zamanda Corsair marka RAM'ler aldım ama anakartın üreticisinin sitesinde Ryzen 3600 için uyumlu RAM'lere baktığımda RAM'in versiyon numarası uymuyor. Bende ki RAM'lerin versiyon numarası 4.32, üretici sitesinin versiyon numarası 5.30. Kutuyu hiç açmadan RAM'leri geri göndermeli miyim? Çalışmama durumu var mıdır?

1599478788198.png

Yakın zamanda Corsair marka RAM'ler aldım ama anakartın üreticisinin sitesinde Ryzen 3600 için uyumlu RAM'lere baktığımda RAM'in versiyon numarası uymuyor. Bende ki RAM'lerin versiyon numarası 4.32, üretici sitesinin versiyon numarası 5.30. kutuyu hiç açmadan RAM'leri geri göndermeli miyim? Çalışmama durumu var mıdır?

Eki Görüntüle 660583

Ben Corsair 8 GB 3000MHz taktım modeli listede yoktu ama sorunsuz çalışıyor.

Hocam, çalışmaz diye bir kural yoktur. Anakart satışa sunulmadan bazı testler yapılır. Daha sonra üretilen veya denenmeyen RAM çalışmaz diye bir durum olmaz.

Yakın zamanda Corsair marka RAM'ler aldım ama anakartın üreticisinin sitesinde Ryzen 3600 için uyumlu RAM'lere baktığımda RAM'in versiyon numarası uymuyor. Bende ki RAM'lerin versiyon numarası 4.32, üretici sitesinin versiyon numarası 5.30. Kutuyu hiç açmadan RAM'leri geri göndermeli miyim? Çalışmama durumu var mıdır?

Eki Görüntüle 660583
Bu arada konu dışı olacak ama sitenin linkini alabilirmiyim?

Bu arada konu dışı olacak ama sitenin linkini alabilirmiyim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı