B460M-A PRO anakartta Fast Boot kapatılmıyor

Yer
North Memphis
Dostlar, bazen oyun oynarken siyah ekran alıyorum, internetten okuduğuma göre hızlı başlat ayarının sebep olduğunu söylüyorlar ama hızlı başlat ayarı güç seçeneklerinde yok. BIOS'da da "MSI Fast Boot" diye bir şey var, açıklamasında BIOS'u daha hızlı açmaya yardımcı olur gibi bir şey yazıyor. Direk Windows'u hızlı açmayı devre dışı bırakmayla alakalı bir ayar göremedim. Nasıl yaparım?
Anakartım B460M-A PRO
İşlemcim i5 10400F

Dosya Ekleri

• güç.png
    güç.png
    48 KB · Görüntüleme: 81
DDU ile temizleyin tekrar kurun sürücüyü.

Hocam, zaten çeşitli sebeplerle 1-2 ayda bir falan sürücü silip geri yüklüyorum. GTX 980 kartım var, RX 580 4 GB kartımı satıp aldım. Hızına yetişebilsin diye 100MHz saat hızı yükselttim başka bir şey yapmadım. Bellekler Elpida marka ama 100MHz için sorun yaratmaz herhalde.

BIOS'un açılma hızı ile ilgili bir ayar yazıyor yanındaki açıklamada.
bilgisayarı başlatarak del e basıp bios'a gir, tam olarak nerede hatırlamıyorum şuan gigabyte anakartım var tarif ederdimde elimde msi anakart yok şimdilik. Kurcala Msi fast boot olayı kapatmak istiyorsan görecen bios üzerinden açılıp kapatılabilen bir ayar benim bildiğim.
BIOS'un açılma hızı ile ilgili bir ayar yazıyor yanındaki açıklamada.
bios'a girip advance setting e girip görsel at tarifte edebilirim. tahminim Sata desteği olan kısımda sanırsam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı