C Corn Kilopat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #1 MSI B460M-A PRO anakartım var, şu anki BIOS sürümüm v1.2. En son BIOS sürümü ise v1.6. 1.2'den direkt 1.6'ya mı geçmeliyim yoksa adım adım 1.3, 1.4, 1.5 BIOS'ları güncelleyerek mi gitmeliyim? Yardım ve desteklerinizi rica ediyorum.
MSI B460M-A PRO anakartım var, şu anki BIOS sürümüm v1.2. En son BIOS sürümü ise v1.6. 1.2'den direkt 1.6'ya mı geçmeliyim yoksa adım adım 1.3, 1.4, 1.5 BIOS'ları güncelleyerek mi gitmeliyim? Yardım ve desteklerinizi rica ediyorum.
Çözüm Ma'at 16 Ocak 2021 Anakartın sitesi üzerinde ... sürümünden önce ... sürümünü yükleyin diye bir şey belirtilmemiş. Kararlı olan son sürümü yükleyebilirsiniz.
Anakartın sitesi üzerinde ... sürümünden önce ... sürümünü yükleyin diye bir şey belirtilmemiş. Kararlı olan son sürümü yükleyebilirsiniz.
Ma'at Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 7.087 Makaleler 8 Çözümler 297 16 Ocak 2021 #2 Anakartın sitesi üzerinde ... sürümünden önce ... sürümünü yükleyin diye bir şey belirtilmemiş. Kararlı olan son sürümü yükleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Anakartın sitesi üzerinde ... sürümünden önce ... sürümünü yükleyin diye bir şey belirtilmemiş. Kararlı olan son sürümü yükleyebilirsiniz.
KS KS C Corn Kilopat Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2021 #3 Ma'at dedi: Anakartın sitesi üzerinde ... sürümünden önce ... sürümünü yükleyin diye bir şey belirtilmemiş. Kararlı olan son sürümü yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Vaktinizi ayırıp kontrol ettiğiniz için teşekkür ederim Son kararlı sürümü yüklüyorum. Artı 0 Eksi
Ma'at dedi: Anakartın sitesi üzerinde ... sürümünden önce ... sürümünü yükleyin diye bir şey belirtilmemiş. Kararlı olan son sürümü yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Vaktinizi ayırıp kontrol ettiğiniz için teşekkür ederim Son kararlı sürümü yüklüyorum.