Çözüldü B460M-A PRO BIOS'a giremiyorum

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ElJimanstiko

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Geçen gün sistemin ilk montajını yaptığımda BIOS UEFI modda Windows'a geçemediğim için "BIOS'dan nasıl çıkılır" diye başlık açmıştım. Şimdi de nasıl girebileceğim konusunda açıyorum.

İki gün önce PC açılırken "Del" tuşuna basarak açıyordum fakat şu an açamıyorum. Ne yapmam gerek? Sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel Kardeşlerim zor tabii 33cmlik ekran kartını sökmem destek aparatını sökmem sonra bunlarını tekrar takmam ayarlamam gerekecek neticede. Adam akıllı bi soru sormuşum belki başka bir çözümü vardır da başka bilen vardır görür diye. Sizin başka bir çözüm öneriniz yoksa cevap yazmak zorunda değilsiniz.

@zhuihd O kesin çözüm. Konu sahibi bilmediği ayarları kurcaladığından sıfırlamak gerekiyor ayarları.
Yav kardeşim boş yapma işte. Biliyorum "Fast Boot" un ne demek olduğunu. Eski sistemde UEFI kullandığım için windowsdan Bıos'a gireceğime güvenerek açmıştım özelliği, CSM kurulum yaptığımı unutarak. Bütün olay bu yani. Bunun pil sökmek veya kısa devre yapmaktan daha pratik bir yolu var mı, yok mu diye sormuşum sadece. Ne bu tripler, tavırlar?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı