B550 anakartta Ryzen 1500X çalıştırmak

Makaleler
42
Anakartım bugün teslim edildi ben de kurulumu yaptım, BIOS'u son haline güncelleyip Smart Access Memory açtım. Bazı ufak tefek testler yaptım ve sonuç başarılı. Daha önceki konularımda konuştuğum kişilerden bazılarını etiketliyorum eğer bir soruları olursa. @Yener K. @246941

image0.jpg

image1.jpg

Son düzenleme:
@kino hocam, gerçekten çalışmış. Uyumluluk listesinde niye yok? Farklı BIOS falan yüklediniz mi?

@kino hocam, gerçekten çalışmış. Uyumluluk listesinde niye yok? Farklı BIOS falan yüklediniz mi?

Hayır kendi sitesindeki son BIOS'u indirdim. Taktığım gibi çalıştı diyebilirim. Ayar, format vb. gerekmedi. Yalnızca sürücüleri kurup BIOS güncelledim.

Normalde destek yok ancak MSI bu konuda gerçekten güzel bir destek sunmuş. 2. seri Ryzen işlemcileri destekliyordu ancak 1. nesili bilmiyordum.

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Anakart da çok güzel.

Normalde destek yok ancak MSI bu konuda gerçekten güzel bir destek sunmuş. 2. seri Ryzen işlemcileri destekliyordu ancak 1. nesili bilmiyordum.

Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın. Anakart da çok güzel.

Teşekkürler. ASUS da aynı şekilde destek sunmuş 1700 ile kullanan birisi vardı. Bayağı ağır ve sağlam bir anakart NVMe soğutucusu olmasını çok beğendim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı