B550 GAMING EDGE ve RX 5600 XT uyumu

enesecurex

Picopat
Daha fazla  
MPG B550 GAMING EDGE WIFI marka/model anakartım var ve MSI Radeon RX 5600 XT GAMING MX veya MSI Radeon RX 5600 XT GAMING X ekran kartlarından birini alacağım.

Ayrıca Gaming MX kapladığı slot = 3 ve Gaming X kaplandığı slot = 2 olarak bir ayrım gördüm. Donanıma çok hakim olmadığı için kafam karıştı. Benim anakartım ikisini de destekliyor mu? 3 veya 2 slot kaplaması neye etki yapıyor tam olarak?

Yardımcı olursanız sevinirim. 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, anakart için sorun olmaz. Kasanın desteğine bakın. 3 fanlı ekran kartları her kasaya uymayabilir.

MPG B550 GAMING EDGE WIFI marka/model anakartım var ve MSI Radeon RX 5600 XT GAMING MX veya MSI Radeon RX 5600 XT GAMING X ekran kartlarından birini alacağım.

Ayrıca Gaming MX kapladığı slot = 3 ve Gaming X kaplandığı slot = 2 olarak bir ayrım gördüm. Donanıma çok hakim olmadığı için kafam karıştı. Benim anakartım ikisini de destekliyor mu? 3 veya 2 slot kaplaması neye etki yapıyor tam olarak?

Yardımcı olursanız sevinirim. 🙂
Hocam itopya'da indirimde 5600 XT var ama son saati link atıyorum. 2899 TL.https://www.itopya.com/msi-radeon-rx-5600-xt-mech-oc-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti/

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı