B550 mi X570 mi?

Stabilite için 8+4 Pin'in hepsinin doldurulması gerek, öbür türlü ben önermiyorum. Doldurulmasa bile 8 pin ile 384 Watt güç sağlayabilirsiniz ama onun havası ayrı :D. B550 chipsetli anakart almak bu yüzden iyi olabilir. İllaki Prime X570-P gibi bir anakart alayım diyorsan git TUF Gaming B550-PLUS al. Tamamen aynı anakart, sadece chipseti farklı. 1500 ₺ verebiliyorsan Mag B550 Tomahawk al, keyfine bak.

Butceden dolayi cikamiyorum cikabilsem direk alacağım. Cunku bayağı oneren var Mag B550 Tomahawk. Dusunduklerim B550-A PRO ile TUF Gaming B550(m)-Plus.

Butceden dolayi cikamiyorum cikabilsem direk alacağım. Cunku bayağı oneren var Mag B550 Tomahawk. Dusunduklerim B550-A PRO ile TUF Gaming B550(m)-Plus.
Şu an hangisi birbirinden daha iyi tam olarak bir bilgim yok ama ikisi de VRM olarak çok iyi. TUF GAMING B550-PLUS'ın VRM'leri PRIME X570-P ile tamamen aynı. Eğer sistemindeki kasada ARGB fanlar varsa ve CPU soğutucun ARGB olursa bunun için 2 tane ARGB girişi gerekecek, B550-A PRO'da 2 adet ARGB girişi var, TUF GAMING B550-PLUS'ta ise 1 adet.

8+4 kullanıyorum şu an ben. 4+4 sorun olmaz diye düşünüyorum ama OC falan yapılacaksa doldurmanız önemli.

OC gerek duymuyorum hocam oyun amacli kullanicagim icin sadece kafama takilan ne kadar saglikli olur 4+4 pin onu dusunuyorum.
Şu an hangisi birbirinden daha iyi tam olarak bir bilgim yok ama ikisi de VRM olarak çok iyi. TUF Gaming B550-PLUS'ın VRM'leri Prime X570-P ile tamamen aynı. Eğer sistemindeki kasada ARGB fanlar varsa ve CPU soğutucun ARGB olursa bunun için 2 tane ARGB girişi gerekecek, B550-A PRO'da 2 adet ARGB girişi var, TUF Gaming B550-PLUS'ta ise 1 adet.

Fiyatlarida ayni ikisini de 1200 buldum. Birkaç ozellikle Gaming B550-PLUS daha iyi gibi duruyor, tek yani mikro ATX olmasi. B550-A PRO ise ATX. Mikro ATX ve ATX olmasinin cok bir onemi var mi ki.

.
.
Iki anakarttan sizce hangisi alinmali.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı