Bütçe ne kadar, bütçeye PSU dahil mi? Attığınız alınmaz.
@Vendays, 500TL'de bunları önerebilirim:
![]()
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.949,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
İkisine de rahatlıkla uyar.B550M S2H buna uyar değil mi?
500 dedim ve PSU suz istiyorum aklımda Frisby Cougar 700W 80+ Plus var.
Kasalar hakkında pek bir bilgim yok ama 500₺ bana daha uygun olur ama eğer 500₺ az bir paraysa kasa için 700₺ ye kadar çıkabilirim.
Benim de kullandığım bir PSU. Frisby yazdığına aldanmayın, ürün Cougar marka, 80+ sertifikası kaydında da Cougar olarak geçiyor zaten:O PSU'yu almayın. Patlama ihtimali yüksek.
Benim de kullandığım bir PSU. Frisby yazdığına aldanmayın, ürün Cougar marka, 80+ sertifikası kaydında da Cougar olarak geçiyor zaten:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.