B560M-A Pro RGB desteği var mı?

B560M-A Pro'da herhangi bir aydınlatma pini yok, B560M-Pro'da var.

Eğer RGB/ARGB bir donanım var ise onu harici bir kumandalı kontrolcü alarak çalıştıracaksınız LED'lerini.
rainbow olarak geçiyor sizin önerdiğiniz kule tipi soğutucu bir de revoliton 01 kasam var fanları rgb ama sanırım kasanın kendi kabloları var üstünde fan ve rgb için bugün kuruluma gidicem ona göre bilgi vermek istiyorum kuran kişiye

Rainbow olarak geçiyor sizin önerdiğiniz kule tipi soğutucu bir de revolution 01 kasam var fanları RGB ama sanırım kasanın kendi kabloları var üstünde fan ve RGB için bugün kuruluma gideceğim ona göre bilgi vermek istiyorum kuran kişiye.

RGB fanların harici bir LED kablosu olur evet, 4 pin 12v'tur bağlantısı.

Kumandalı bir kontrolcü olmadan kontrol edemezsiniz o pinleri, anakartın aydınlatma pini desteği yok.

RGB fanların harici bir LED kablosu olur evet, 4 pin 12v'tur bağlantısı.

Kumandalı bir kontrolcü olmadan kontrol edemezsiniz o pinleri, anakartın aydınlatma pini desteği yok.

Dün kurdum sistemi kendi harici kabloları vardı direk PSU üzerinden güç aldık kasanın üstündeki güç düğmesinden renk değiştirip aynı zamanda açıp kapatabiliyor muşum soğutucununda ışıkları yanıyor aynı zamanda, belki başkasının işine yarar yazayım dedim son durumu. Ayrıca PSU için ayrı teşekkür ederim acayip iyi performans veriyor kendi içinde şalter var önce onu açık sonra PC'yi açıyor kapatırkende aynı olayı tekrarlıyor.

Rica ederim de, hangi PSU'yu önermiştim? Unuttum. 😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı