B580 hazır sistem alınır mı?

Sizce alınır mı? Fiyatına göre yoksa 4060 mı almalıyım.
Hocam bende b580 li hazır sistem alacaktım fakat optimizasyon sorunlarından dolayı 4060 almaya karar verdim şuan ama 3-4 ay sonra o kart özellikle yaz döneminde driverler ile güçlenecek bir kart ayrıca kartın en büyük uyumsuzluğu işlemciden kaynaklanıyor işlemcini 14400f yaparsın PSU yu ise Vento VG22A yaparsın(FSP PSU var) gerisi karta karşı olan düşüncelerinize ve araştırmalarınıza kalmış

Hocam bende B580'li hazır sistem alacaktım fakat optimizasyon sorunlarından dolayı 4060 almaya karar verdim şu an ama 3-4 ay sonra o kart özellikle yaz döneminde sürücüler ile güçlenecek bir kart ayrıca kartın en büyük uyumsuzluğu işlemciden kaynaklanıyor işlemcini 14400F yaparsın PSU'yu ise Vento VG22a yaparsın(FSP PSU var) gerisi karta karşı olan düşüncelerinize ve araştırmalarınıza kalmış.

4060 guncellemeyle guclenebilir ama Intel Arc icin de aynisi gecerli ben olsam B580'e bir şans verirdim daha once A750 kullanan arkadasim cok yakiniyordu guncellemelerle duzelecegini dusunuyorum hatta cogu hata duzelmistir bile.

Kendi arkadaşıma bu fiyat bandında 4060 r5 5600x li sistem aldırmışım vatandan .İsterseniz atabilirim.

Hocam sistem bu.Bütçenizin biraz üstü.Pişman kalmazsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı