PatricBateman
Decapat
Aşağıdaki hatadan kurtulamıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
SATA modunu AHCI olduğuna emin ol. CSM kapat. Legacy boot'ları devre dışı bırak. UEFI bootları aç.
SATA modunu AHCI olduğuna emin ol. CSM kapat. Legacy boot'ları devre dışı bırak. UEFI bootları aç.
Diski bölmeye çalıştıktan sonra olduBios’ta boot configuration sekmesinin resmini atabilir misiniz?
Bu işlerden anlamıyorum hocam onun dediklerinden birşey anladığımı söyleyemem SS atayım oradan devam edelimTamam, GPT bölüm düzeni başlığı, yani Boot Sector'ün bir kısmı bozulmuş.
@Vengeance angel‘ın dediklerini yap, olmazsa boot Configuration sekmesinde onu kurtarmak için seçenekleri kullanın diyor, ne olduğuna bakalım, ekran görüntüsünü atın.
Hocam, bios a girmeyi biliyorsanız boot configuration kısmının ssini atın.Bu işlerden anlamıyorum hocam onun dediklerinden birşey anladığımı söyleyemem SS atayım oradan devam edelim
Öğrenmeye açık olabilirsin belki. Öğrenmek bilgi istemek herkesin hakkı elbette ama bilmediğiniz şeyle uğraşmasanız olmuyor mu? Bozuyorsunuz sonra, çözüm yollarını anlatınca da ben bu işlerden anlamıyorum diyorsunuz. Anlamadığınız şeyi nasıl çözeceğiz?Bu işlerden anlamıyorum hocam onun dediklerinden birşey anladığımı söyleyemem SS atayım oradan devam edelim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.