Baba için telefon önerisi

Normalde iPhone öneririm fakat 12 tercih edecekseniz S23 daha mantıklıya kaçıyor. iPhone 12 3 senelik bir cihaz ve birkaç yıl daha yazılım desteği aldıktan sonra yazılım desteği çekilecek ve uzun vadede sorun yaratacak. S23 burada daha yeni bir cihaz bu yüzden uzun vade için düşünüyorsanız S23 daha mantıklı olacaktır. (23, 23+ ve S23 ultranın farklarını bilmiyorum bilen arkadaşlara daha detaylı yardımcı olur)
Kardeşim neyin yazılım desteğinden bahsediyorsunuz 6s çıkalı 10 sene olacak neredeyse hala bir çok kişi kullanıyor iphone 7 8 hep eski cihazlar hepsi kullanılıyor kaldıki yazılım desteği kesilince ne olacak 10 sene sonra yeni telefon alacak.

Androidler güncelleyince kasıyor.

S23 FE alacağız muhtemelen arkadaşlar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için 🙏
çakma a54 dehşet kalın bir kasa. tam bir asya çakması.
 
Apple kafasına göre fiyat koyacak bir şirket mi?
Evet. İstedikleri gibi zam yapabiliyorlar, buna mani olan var mı? Samsung x kar yapıyorsa, Apple 3x kar ediyor. Sadece talep ile açıklanamaz. Çoğusu kredi çekip iPhone sahibi olmak için alıyor. 3 taksitle ödüyor. Zaten parası olan iPhone 11 mi alır, biraz mantık.

Tüketim çılgınlığı akıl almaz boyutlarda zaten.
 
Apple kafasına göre fiyat koyacak bir şirket mi? Yoksa var olan talep durmuyor mu sen alamıyorsun millet çatır çutur alıyor.

Tüketim dehşet var.
Haklısın, ülkede enayi bol talep de bol. Isırılmış elmaya zevkle para döküyor millet.
 

Geri
Yukarı