Baba iddia oynuyor

Ben oynadığım text based RPG oyununda blackjack'e kaptırmıştım kendimi, 1 kere kaybettiğimde sinirlenip pot'u daha fazla arttırıyordum ve yine kaybediyordum, böyle yapa yapa en sonda iflas ettim, en sonda birinden borç aldım bir daha da şans oyunlarına girmedim, ne kadar gerçekten uzak olsa da uyarlanabilir.

Baban, senin ihtiyacın olan herhangi bir şeyi "param yok başka zaman alırız" diyerek geçiştiriyor mu? Eğer geçiştiriyorsa, ihtiyacın olanın değeri, babanın iddiaya bulduğu paradan az mı? Eğer az ise;

"Baba anladım ki gözünde iddia kadar değerim yokmuş. Teşekkür ederim bana bu yaşımda bunu öğrettiğin için" de, belki vicdanının, aklına hükmetmesine vesile olur.

Son düzenleme:
Sevgili kardeşim.
Buraya sorman büyük hata. Zira burada küffar çok. İnstagram adresini söyle dertleşelim. 16 yaşındayım. Seni anlayabiliyorum.

12 yaşında istediği gibi öğrenebilir berber çıraklığı falan yine bir şekil öğrenebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…