Cengizci
Picopat
Usta bence konuşun ya da bu iş olmuyor ise bence ailecek karşı çıkın.
12 yaşındaki bir çocuğa verdiğin akıl bu mu?Kendi ayaklarınızın üstünde durmayı öğrenmeniz lazım.
Yaşı 12, nasıl dursun?Kendi ayaklarınızın üstünde durmayı öğrenmeniz lazım.
12 yaşında, nasıl öğrensin?
Onun için zor olduğunun farkındayım. Fakat yaşıtlarına göre biraz daha hızlı olgunlaşması lazım. 14-15 yaşlarına geldiği zaman çalışabilir mesela.12 yaşında, nasıl öğrensin?
İşte.12 yaşındaki bir çocuğa verdiğin akıl bu mu?
Ben 15 yaşımdan beri çalışıyorum ama kendi istediğimden dolayı sırf kötü bir babaya sahip diye olgunlaşma beklemek saçma bırakalım çocuk kendi yaşını hayatını yaşasın.Onun için zor olduğunun farkındayım. Fakat yaşıtlarına göre biraz daha hızlı olgunlaşması lazım. 14-15 yaşlarına geldiği zaman çalışabilir mesela.
Arkadaşın babası 5 haneli bir maaş almıyor. Ve ülkemizde para, her şey demektir. Acaba para olmadan nasıl çocukluğunu yaşayacak?İşte.
Ben 15 yaşımdan beri çalışıyorum ama kendi istediğimden dolayı sırf kötü bir babaya sahip diye olgunlaşma beklemek saçma bırakalım çocuk kendi yaşını hayatını yaşasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.