Baba iddia oynuyor

Ben oynadığım text based RPG oyununda blackjack'e kaptırmıştım kendimi, 1 kere kaybettiğimde sinirlenip pot'u daha fazla arttırıyordum ve yine kaybediyordum, böyle yapa yapa en sonda iflas ettim, en sonda birinden borç aldım bir daha da şans oyunlarına girmedim, ne kadar gerçekten uzak olsa da uyarlanabilir.

Baban, senin ihtiyacın olan herhangi bir şeyi "param yok başka zaman alırız" diyerek geçiştiriyor mu? Eğer geçiştiriyorsa, ihtiyacın olanın değeri, babanın iddiaya bulduğu paradan az mı? Eğer az ise;

"Baba anladım ki gözünde iddia kadar değerim yokmuş. Teşekkür ederim bana bu yaşımda bunu öğrettiğin için" de, belki vicdanının, aklına hükmetmesine vesile olur.

Son düzenleme:
Ben 12 yaşındayım, lütfen beni ciddiye alın. Sırf insanlardan bilgi alabilmek için yaşımı büyük girdim. Babam Nesine diye bir Allah'ın belası uygulamadan her gün demesem de haftanın 7 gününün 5'inde oynuyor. Hani bu miktar 50'yi geçecek düzeyde. Hani çok fiyat olmasa kendi günahı, banane derdim ama benim daha giyecek kıyafetim bile az var. Kardeşim babam için daha değerli. Resmen ayrım. Ergen deyip geçmeyin, yazdıklarım gerçek. İddia oynama konusunu açtığımda alıştım deyip geçiyor. Karşına al konuş yazmayın, beni dinlemiyor. Dediğim gibi annem de bu konudan memnun değil.
Sevgili kardeşim.
Buraya sorman büyük hata. Zira burada küffar çok. İnstagram adresini söyle dertleşelim. 16 yaşındayım. Seni anlayabiliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı