Her türlü baba mesleği benim babam elektirik mühendisi ve şuanda elinde 22 den fazla şantiye var her şantiyede en az 50 adet villa'lar var. Bende 13 yaşından beri babamın yanında yaz tatillerinde işe gidiyorum maaş da alıyordum. Çıraklık yapıyordum. Babamın bana şu sözü demesiyle belkide hayatım değişti. Oğlum senin aklında şuan iş yok istedin bir meslek olsada okuyup direk iş bulamıcaksın. Bence sen elektirik mühendisliği oku ve benim işimi devam ettir. Ve iyikide babamın sözünü dinleyip okumuşum allaha şükür ben doğdumdan beri durumumuz çok iyi hazır müşterilerde var. Ben şuan işi götürüyorum. Tek yaptım şey her gün şantiyeleri gezip neler eksik onları yazmak çizim yapmak ( nereler kırılacak onları çizmek ) işçileri takip etmek ve oturmak. Her gün düzenli olarak bunları yapıyorum altımda istedim araçta var. Küçüklükten alıştım gibi saat 6 da kalkarım saat 12 ye kadar gezerim şantiyeleri geriside boş zamanım zaten. + olarka şuanda galerimizde var babamla birlikte açıkçası galericilik hayalimdi şimdi ek gelirim gibi oldu. Allah herkeze istediklerini versin inşallah diyorum.