HataKodu
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba. Şu an 16 yaşımdayım ve lise 11. sinif okuyorum. Bundan 6 ay önce babamın 4. evre pankreas kanseri olduğunu öğrendik. Süreç boyunca kemoterapi tedavisi alsa da olumlu yanıt alamadık. Şu anda hastalığı daha da ilerledi ve tahminimce cok bir zamanı kalmadı. Babam ticaretle uğraşıyor ve işi arabayla işletmelere gidip ürün/mal indirmek. Annem ev hanımı ve ticaretten pek anlamaz. Evimiz bizim fakat hayat şartları çok zor. Kardeşim var o da bu sene LGS'ye girecek. Ben babamın yanında bu yaz calistim ve az çok bir şeyler biliyorum ama önümde devasa bir engel var o da ehliyet. Eğer bu işi ben yapmazsam kimse yapamaz ve annemin calisamayacagini biliyorum. Aynı zamanda YKS'ye hazırlanıyorum ve kurslarımız geç saatlere kadar sürüyor. Derslerim de kötü değildir makine mühendisliği hedefliyordum ama hayatın ne getireceği belli olmuyor. Şu an ne yapmam lazım? Okul mu? İş mi? İş içinde ehliyet lazım. Babamın işini yapacak kimse yok. Köşeye sıkışmış hissediyorum. Geceleri düşünmekten uykularım kaçıyor. Bunun bir yolu yok mu? Bunu yazmak benim için çok zordu. Zamanını ayırıp okuyan herkese tekrar teşekkürler.