ahmet 383838
Zeptopat
Daha fazla
Oncelikle herkese merhaba, babam bana pek değer vermiyor diye dusunuyorum. Bazen de diyorum ki acaba ergen düşüncelere giriyorum da değişik şeyler mi düşünüyorum. Ama bakıyorum, kız kardeşlerime sarılıyor, öpüp kokluyor, kısacası seviyor. Yine bir gün hep beraber otururken baktım kız kardeşlerimi seviyor sarılıyor, tam odadan çıkacaktı bana öyle bir bakış attı ki, o an içimden dedim ki bu adam benden nefret ediyor. Bildiğin tiksinir gibi bakıyordu. Bana en son 2 yıl önce sarıldı. Sarıldığında ise neredeyse ağlayacaktim. Çünkü o kadar görmemiştim ki bu sarılma eylemini, şaşırdım şahsen. Eve gelince sürekli benle dalga geçer genelde, özellikle kilom ile, hatta bunlar o kadar ileri gitti ki sahurlarda benle dalga geçmesinden dolayı artık tek başıma ramazanda sahur yapıyordum. Ayrıca babamdan alamadığım sevgiyi annemden ve büyük ablamdan karşıladığım için, benle yine dalgaya vuruyor. Kadınların içinde durma, kız gibi olma, şöyle yapma gibi gibi vs. Bazen dertleniyorum, düşünüyorum acaba hata bende mi diye? Ben kötü bir çocuk muyum? Tek taraflı düşünüp babama karşı empati yapmıyor muyum? Diye düşüne, düşüne değişik hissediyorum. Bu olaylardan dolayı artık çok kırılganım (önceden de vardı ama daha fazlalaştı.) O yüzden bir derdim çıksa soramiyorum bilene çünkü biliyorum ki dalga geçecek ve gülecek. Bu olaylar yüzünden psikolojim bozulursa ve kendi yaşadıklarımi ilerde başkalarına yaparsam diye korkuyordum. Sizin de görüşlerinizi beklerim. Neyse, gecenin 5' in de ufak bir dert döktüm. Okuyan herkesin gözlerine sağlık.