Babam beni çok kırıyor

Kanka adam bildiğin psikopat, bir insan kızına " senin ağzına..." dermi, Allah'ını seversen kavgada denmez bu.

Kanka sen yine de gerçekmiş gibi davran, gerçek değilse zarar görmezsin.

Onunla çok konuşmamaya çalış. Annene söyle ben ayrı yemek yiyeceğim de yemeğini odana götür orada ye. 11 ay dayanmaya çalış böyle. Gerçekten çok zor bir şey ben de biliyorum.

Kanka sen yine de gerçekmiş gibi davran, gerçek değilse zarar görmezsin.

Kanka adam bildiğin psikopat, bir insan kızına " senin ağzına..." dermi, Allah'ını seversen kavgada denmez bu.

Kanka adam piskopat olsa zaten dediğini yapar söylemez. Etme eyleme Anadolu insanı bir yetiştirme tarzı varsa bu sözleri sarf eder. Haklı olduğunu savunmuyorum şahsın ama karşındaki ( yorum yaptıgın kişi) bir bayan. Suç ve Kin'e teşvik ediyorsun yorumun çok yanlış bence. Hayırlı akşamlar.

Ben bir kız çocuğuyum
O-Oh! Tanrıçam!

Erkekler iğrenç yaratıklar mı? Kız olduğunu neden bastıra bastıra söylüyorsun? Erkeklere "Ağzına ..." diye her şey söylenebilir mi? Neden özellikle "Ben bir kız çocuğuyum" dedin ki? Troll.

Arkadaşlar konu troll olabilir ancak bu konuyu troll diyerek doldurmanıza hak vermiyor ne yazık ki. Troll demek yerine ilk troll diyenin mesajını beğenmek çok zor olmasa gerek. Ayrıca troll olsa bile troll değilmiş gibi cevap verseniz ölmezsiniz. Bu konudan gelecekte yararlanacak kişiler çıkabilir.

"sevgigormemiskiz" Anti deprasan kullaniyor? Ne demek tanrica degil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…