Muhammed Talha Güler
Decapat
Daha fazla
Selam. Ben 9. sınıfım. Normalde okuyordum, deprem oldu şehir değiştirdik. Geçici bir süreliğine yani okul bitene kadar. Ama ben okula gitmek istemiyorum, depremde kafam bozuldu ders bile düşünemiyorum. Üstelik 1 hafta gittim hiç bana göre bir ortam değil, alışamam, alışamadım da. Normal olarak notlarım iyidir, LGS sınavından 347 aldım. OBP puanım ise 92. ben çok kötü bir okula düştüm. Hatta şehirin en kötü okulu bile diyebilirim. İyi okullara gitmek isterdim ama uzak, imkanımız yok. Servisde yok dağın başın da bir ev. Neyse konuyu dağıtmadan söyleyeyim, ben burada okula gitmek istemiyorum. Ama babam zorla gönderiyor. Beni korkutuyor. Diyor ki okula gitmezsen seni pansiyona veririm. Okuldan alırım gibi laflar diyor, hatta o kadar ciddi ki sabah beni kaldırıp kendisi beni okula bırakıyor. Ne kadar desem de boş. Bu konuda ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Allah yardımcın olsun kardeşim çok zor durumun elimizden bir şey gelse keşke ama maalesef arkadaşın dediği gibi ülkemizin cahil insanlarıyla durmak Allah sabır versin.