Zorla törene katılmak

Des0late

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 29 Ekim için yürüyüş grubu kuruldu. Buradaki meydana götüreceklermiş. Hoca beni aldı sonra izin belgesi yolladı. Velilerinize doldurtun dedi. Ben de anneme götürdüm bizim salı günü işimiz var dedi doldurmadı. Hocaya bunu söyleyince disipline yollarım dedi. Ne yapmalıyım?

Yönetmelikte törene katılmak zorunludur diye belirtir özellikle bayrak törenlerine ve bu gibi Cumhuriyet kutlamalarına fakat öğrencinin bir bahanesi var ise bu konu hakkında, katılamayacak ise belli bir sebepten kaynaklı velinin dilekçesi ile veya hastane vb yere gittiyseniz bu gibi belgeleri vererek kasıtlı olarak yapmadığınızı belgelemiş olduğunuz için herhangi bir disiplin cezası ile karşı karşıya kalmazsınız. Fakat veli dilekçe yazacak ise bunun olabildiğince açıklayıcı ve makul bir nedenden dolayı olması özellikle böyle bir gün için önem arz ediyor. Yazacağınız dilekçenin bir kopyasını da elinizde tutun ve eğer böyle bir disiplin cezası ile karşı karşıya kalırsanız dilekçe vermenize rağmen o zaman gerekli üst kurumlara şikayette bulunursunuz.

Yönetmelikte törene katılmak zorunludur diye belirtir özellikle bayrak törenlerine ve bu gibi cumhuriyet kutlamalarına fakat öğrencinin bir bahanesi var ise bu konu hakkında, katılamayacak ise belli bir sebepten kaynaklı velinin dilekçesi ile veya hastane vb yere gittiyseniz bu gibi belgeleri vererek kasıtlı olarak yapmadığınızı belgelemiş olduğunuz için herhangi bir disiplin cezası ile karşı karşıya kalmazsınız. Fakat veli dilekçe yazacak ise bunun olabildiğince açıklayıcı ve makul bir nedenden dolayı olması özellikle böyle bir gün için önem arz ediyor. Yazacağınız dilekçenin bir kopyasını da elinizde tutun ve eğer böyle bir disiplin cezası ile karşı karşıya kalırsanız dilekçe vermenize rağmen o zaman gerekli üst kurumlara şikayette bulunursunuz.

@Starlink_0 Rapor geçerli mi bir de veli izin belgesi yolladılar annemler doldurmadı onaylamadı oda sayılır mı?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar 29 Ekim için yürüyüş grubu kuruldu. Buradaki meydana götüreceklermiş. Hoca beni aldı sonra izin belgesi yolladı. Velilerinize doldurtun dedi. Ben de anneme götürdüm bizim salı günü işimiz var dedi doldurmadı. Hocaya bunu söyleyince disipline yollarım dedi. Ne yapmalıyım?
Bişey yapamaz gitme bişey olmaz.

@Starlink_0 Rapor geçerli mi bir de veli izin belgesi yolladılar annemler doldurmadı onaylamadı oda sayılır mı?
Veliniz durumunuzu belirtecek ayrı bir dilekçe yazması lazım. İşte şu şu nedenlerden kaynaklı velisi olduğum xxx nolu isimli öğrenciniz 29 Ekim kutlamalarına katılamayacaktır, bu durumun mazur görülmesini arz ederim vb bir şey yazılıp yönetime verilebilir.

Katılmak zorunlu değil, katılmak zorunda değilsiniz. Sadece okul sınırları içerisinde olup törene katılmazsanız sorun olur. Sonuçta gitmenize veliniz izin vermiyor, izin kağıdını doldurmuyor. Madem gidilmesi zorunlu, neden izin kağıdı doldurtuyorlar? :) Öyle düşünün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı