Kardeşim saçmalama baban hapse girince ne olacak? Evi kim geçindiriyor? Madem babanı hapse attırma niyetindesin, o halde ortada kalıp mağdur olma durumu söz konusu değil! Eğer öyleyse annen zaten boşanabilir, yok boşanmıyorsa demek ki gidecek bir yer yok. Hapis çözümse buda çözüm.
Bende yaşadım bunları, annemin halıdaki kanını halüsinasyon olarak vazo kırıkları gibi görmüştüm, sonradan fark ettim kan olduklarını. O zaman 16 yaşındaydım. O yaşlarda neler neler geçiyordu aklımdan, şuan bile ara ara aklımdan korkunç şeyler geçmiyor değil.
Lütfen idare et hep böyle olacak değil demeyeceğim ama en azında azalacaktır. Biliyorum bu durum seni fazlaca mutsuz ediyor ve neredeyse tüm hayatını etkiliyor. Seni dövmeye yeltendiği zaman, bırak dövsün alsın hıncını ama dayağı yerken dahada kızdıracak hareket yapma. Anneni ve kardeşini dövmeye yeltendiği zaman ise duvar ol tıpkı benim yaptığım gibi. Kardeşime vurursan seni keserim falan gibi bir tepki verme ama sağlam dur, vurmasın kardeşinin annenin canı cini ne kadar. Sana vursun delikanlısın, zaten sokakta kavga ettiği birine vurur gibi vurmaz sanırım. Yazmaya üşeniyorum istersen benimle doğrudan iletişime geçebilirsin.