Babam çok değişik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hocam kitap defter kıyafet vs. almama izin veriyor ama gidip 2 marka giyinmem içinde 600TL vermiyor yani.

Hocam kocası dövmüyor. Babası dövüyor. Ne boşanması?
Acaba siz babanızı döverseniz günah mı? Çünkü pek babalık yapamamış gibi.

Hocam kitap defter kıyafet vs. almama izin veriyor ama gidip 2 marka giyinmem içinde 600TL vermiyor yani.

Şöyle ki benim istediğim (ondan da istemiyorum bana şunu al diye kendi verdiği para ile almak istiyorum) genellikle oyun için kullanılan şeyler örneğin. Mouse pad mouse gibi bilgisayar alacak param yok zaten. Hele oyun almama asla izin vermez ben arkadaşım aldığı zaman ondan rica ediyorum o da bana veriyor.
Hocam kocası dövmüyor. Babası dövüyor. Ne boşanması?

Acaba siz babanızı döverseniz günah mı? Çünkü pek babalık yapamamış gibi.

Ona gücüm yetmez.

O zaman.

Sabredin hocam. Üniversiteyi şehir dışı okuyun, rahatlarsınız.

sabredin hocam. Üniversiteyi şehir dışı okuyun, rahatlarsınız.

Birçok çözüm alternatifi oluşturdum ardından hepsinin teknik olarak sonunu düşündüm devam devam fakat bir yerden sonra hepsi çıkmaza geliyor tek çözüm var büyümek.

Birçok çözüm alternatifi oluşturdum ardından hepsinin teknik olarak sonunu düşündüm devam devam fakat bir yerden sonra hepsi çıkmaza geliyor tek çözüm var büyümek.
Eğer annene şiddet uygularsa sende onu döv. En azından bahanen olur. Hem sen ondan daha çeviksin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…