Babam çok değişik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@n0n3nt1ty hocam geçmiş olsun. Allah kolaylık versin. Polise gitmenizi pek önermem çünkü polis ifadeni alıp gider sonra baban daha da öfkelenebilir anladığım kadarıyla. Bunun dışında diğer arkadaşların da önerdiği gibi rehber öğretmenine başvurabilir veya sosyal hizmetleri arayıp durumu anlatabilirsiniz. Kayıt tutabilirseniz saldırı hakkında elinizde bir koz olur babanıza karşı. Ya da sabredebilirseniz (ki çok zor bu durumda ve size zararı yine devam eder) 18 yaşınıza geldiğinizde şehri başka bir üniversitede okuyun. Acaba baba tarafı hakkında böyle bir olay yaşamış olabilir birileri ve etkisi gerçekten de olabilir. Allah sizi çok zor bir sınavdan geçiriyor hatta duyduğum en ağırlarından biri olabilir. Annenizin de ses çıkarmaması ve onun tarafından bir ses çıkmaması doğru bir şey değil. 5 yaşında bilincinde olmadığınız bir şekilde ethernet kablosunu kestiniz diye 1 ay hastanelik etmesini duyunca içimden ''Şeytan diyor bul bunu yapabileceğin bütün işkenceleri yap (hem fiziksel hem de ruhsal) akıllansın'' dedim. İnsanlığa sığmaz bu hareket. Bence o adam (adam demek bile olmaz bir insan dışı yaratık) ''Baba'' kelimesini haketmiyor. Maalesef ki böyle geleneksel muhafazakar ve geri kafalı aileler de var. Ulan eskiden bir profesör çift vardı ikisi de doktordu ve lüks olan her şeye binmeyi seviyorlardı. Daha sonra normal insanlar da bu lükslere ulaşınca örneğin uçak, uçağa normal insanların binmesinden bile rahatsız oluyorlardı. Cehennemlikler resmen. Cehenneme gitseler ve yansalar üzerlerine benzin dökerdim daha da yansınlar diye.

Baba tarafından dedeniz nasıl biri? Belki zamanında babanız da çok dayak yemiştir ve acısını sizden çıkartıyordur. Genelde böyle sorunlar çocukluktan geliyor.

Aslında tam olarak öyle fakat o babasından değil abisinden yemiş. Şimdi de her bir şey yapığında bizim zamanımızda bu yoktu sende var falan diyor. Sanki çok keyifli bir hayat sürüyormuşum gibi bana ben senin yaşında çalışıyordum diyor. Klasik eski kafalı adam replikleri.
@n0n3nt1ty hocam geçmiş olsun. Allah kolaylık versin. Polise gitmenizi pek önermem çünkü polis ifadeni alıp gider sonra baban daha da öfkelenebilir anladığım kadarıyla. Bunun dışında diğer arkadaşların da önerdiği gibi rehber öğretmenine başvurabilir veya sosyal hizmetleri arayıp durumu anlatabilirsiniz. Kayıt tutabilirseniz saldırı hakkında elinizde bir koz olur babanıza karşı. Ya da sabredebilirseniz (ki çok zor bu durumda ve size zararı yine devam eder) 18 yaşınıza geldiğinizde şehri başka bir üniversitede okuyun. Acaba baba tarafı hakkında böyle bir olay yaşamış olabilir birileri ve etkisi gerçekten de olabilir. Allah sizi çok zor bir sınavdan geçiriyor hatta duyduğum en ağırlarından biri olabilir. Annenizin de ses çıkarmaması ve onun tarafından bir ses çıkmaması doğru bir şey değil. 5 yaşında bilincinde olmadığınız bir şekilde Ethernet kablosunu kestiniz diye 1 ay hastanelik etmesini duyunca içimden "şeytan diyor bul bunu yapabileceğin bütün işkenceleri yap (hem fiziksel hem de ruhsal) akıllansın" dedim. İnsanlığa sığmaz bu hareket. Bence o adam (adam demek bile olmaz bir insan dışı yaratık) "baba" kelimesini haketmiyor. Maalesef ki böyle geleneksel muhafazakar ve geri kafalı aileler de var. Ulan eskiden bir profesör çift vardı ikisi de doktordu ve lüks olan her şeye binmeyi seviyorlardı. Daha sonra normal insanlar da bu lükslere ulaşınca örneğin uçak, uçağa normal insanların binmesinden bile rahatsız oluyorlardı. Cehennemlikler resmen. Cehenneme gitseler ve yansalar üzerlerine benzin dökerdim daha da yansınlar diye.

18 yaşına kadar bir şekilde devam sonrasını o düşünsün.

Aslında tam olarak öyle fakat o babasından değil abisinden yemiş. Şimdi de her bir şey yapığında bizim zamanımızda bu yoktu sende var falan diyor. Sanki çok keyifli bir hayat sürüyormuşum gibi bana ben senin yaşında çalışıyordum diyor. Klasik eski kafalı adam replikleri.

18 yaşına kadar bir şekilde devam sonrasını o düşünsün.

Hocam arkadaşım yok demişsiniz ama tüm sosyal sizin için burada bunu unutmayın :)

Çok değişik bir babam var benim, gerçekten değişik. Maddi durumumuz iyi olmasına rağmen kendi biriktirdiğim 3 kuruş para ile bir şeyler almama izin vermiyor, her şey kendi istediği gibi olsun istiyor, olmazsa şiddet uyguluyor. Gerek fiziksel gerek psikolojik. Artık bıktım.

Yani bende de aynı şey var (baskı ve şiddet dışında) ama dövmesine izin vermeyin gerekiyorsa bağarın çağarın para konusundada bir nebzede olsa hakkı var.

Yani bende de aynı şey var (baskı ve şiddet dışında) ama dövmesine izin vermeyin gerekiyorsa bağarın çağarın para konusundada bir nebzede olsa hakkı var.

Peki hocam siz buna sinirlenmiyor musunuz? Şahsen ben en çok da ona sinirleniyorum resmen geleceğimi etkiliyor beni de kendine alıştırmaya çalışıyor ve başarıyor da şu anda, istediğim bir şeyi rahatca alamıyorum.

Peki hocam siz buna sinirlenmiyor musunuz? Şahsen ben en çok da ona sinirleniyorum resmen geleceğimi etkiliyor beni de kendine alıştırmaya çalışıyor ve başarıyor da şu anda, istediğim bir şeyi rahatca alamıyorum.

Konuşmak isterseniz dcmi bırakıyorum. ✯Arel#4946

Polis falan çağırmayın. Hiçbir yararı olmaz. Tecavüzcü adli kontrol şartıyla serbest kalıyorken "baba"nızı içeri almazlar. En fazla 1 gün tutarlar. Ve tabii bu da onu aşırı sinirlendirir. Sonrası malum.

Psikolojik destek aldığınızı öğrenmesi de sizin için pek iyi olmaz. Almayın demiyorum, alın ama belli etmemeye çalışın.

Mümkünse onunla hiç görüşmemeye çalışın. Yemek sofrası hariç yakınına yaklaşmayın. Odanızda oturup sadece ders çalışın, telefona bakın.

Anne tarafından dedenize bu durumu ilettiniz mi? İlettiyseniz o ne dedi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı