Babam Corona oldu

Allah korumuyor diye oruçtan korona mı olacak?

2 side 60-65 yaş arası süreç ise corona oldukları zaman aşı olmadığından dolayı hastanede sürekli ateş düşürme gibi ilaçlar ile tedavi oluyorlardı tabii çokda ağır geçirmemişlerdi.

Hoca çok geçmiş olsun kafana çok takma inşallah bir şey olmaz

Geçmiş olsun benim 50 yaş üstü halam atlattı doktora danışarak babanızın kilosuna göre d vitamini falan alabilirsiniz ama doktora danışmayı unutmayın benim şahsi fikrim ise bir an önce babanızın hastaneye yatması olur doktorlar zaten durumu dediğiniz gibi ise yatırırlar.

Geçmiş olsun.

2 side 60-65 yaş arası süreç ise corona oldukları zaman aşı olmadığından dolayı hastanede sürekli ateş düşürme gibi ilaçlar ile tedavi oluyorlardı tabii çokda ağır geçirmemişlerdi.
Umarım bir sey olmaz, tesekkürler tekrardan.

Allah korumuyor diye oruçtan korona mı olacak?
Beslenme aliskanlığı değişiyor, yemeyince bagisiklik sistemi de düsüyor. Oruç tutmanın bu sürecte iman harici bir faydası yok.

Geçmiş olsun, oruç maalesef vücudun direncini azaltan bir durum. Pandemi gibi bir dönemde tutulmamasının dinen de daha doğru olduğunu düşünüyorum. Çünkü corona kapma şansını arttırarak kendi vücuduna zarar verme ihtimalini arttırıyorsun.

50 yaş üzeri koronayı atlatan milyonlarca insan var. İçin rahat olsun. Devlet hastanesi yerine Özel hastaneye götürmeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…