Babam için dua eder misiniz?

Çok teşekkürler.

Hayatımda ilk defa bu kadar çaresiz hissediyorum.
En kötü hallerinde bile umudunu hayattan kesme,vardır her şeyin hayırlısı. Bu hayat savaştan ibaret.. Maalesef daha da zor şartlar da olanlar var. Az çok empati kurmaya çalışıyorum ama tamamen başaramam. Dua ederim. İyi ol hep.
 
Babam ben kendimi bildim bileli içki içiyor. Ama son zamanlarda çok kötü halde. Son 1 haftadır nerdeyse hiç ayık görmedim. Ve içtiği normal bir içki değil. Onun için çok üzülüyorum. Ailesi de çok üzgün. Gerçekten psikolojim bozulacak neredeyse. Nolur babamın içkiyi bırakabilmesi için dua eder misiniz? Babam eskisi gibi değil artık. Kaçak içki içiyor. Gerçekten artık psikolojim bozuldu.
Allah yardımcın olsun kardeşim.
 
Teşekkürler. Babamı ikna etmemin imkanı yok.
Hocam Allah yardımcınız olsun. Dua ederiz orası ayrı mesele fakat dedikleri gibi yakın çevresini toplayıp zorla olsa bile ikna etmeniz gerekir. Hatta AMATEM'e kollarından tutup götürmeniz gerekir ki bi de şansını orada denesin. Remisyon dönemini başarı ile atlatırsa ailecek mutlu olursunuz.
 
Bırakmak istemiyor. Konusunu açtığımda sonuçta herkes bi gün ölecek diyor. Sabahtan beri de öleceğim galiba diye geziniyor daha da korkutuyor beni. Halsiz son günlerde.
 

Geri
Yukarı