Babam ifadeye çağırıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk mesajınız.
Hesap yeni.
Ve direk böyle bir konu açmışsınız.
Ne yaptınız, ifadeye çağırmayı hesap açma olarak mı algıladınız?

Burası teknoloji forumu?

Ne yapıyormuş 14000 mesajlı adam? Sevmiyorsan neden kullanıyorsun, tek mesajda bağımlısı falan mı oldun, yan hesap mısın?
Eee ilk mesajım olduğu için yardım isteyemiyor muyum? Neyi hesap açma olarak algılamışım? Tek mesajda bağımlısı olduğumu kim söyledi bağımlısıyım mı dedim? Yan hesap ne alaka? Neden sorguya çektin beni sen kimsin?
Seni isteyen hangi forum acaba? Şimdilerde hiç bir forum da almaz seni, boşta kalırsın..
Ne anlatıyorsun sen ya.
Herhangi bir moderatör şu konuyu baştan sona okusa direk gerekeni yapardı da moderatörlerin uyanmasını bekleyeceğiz sanırım.
 
Cevabını bildiğin konular hakkında konular açma bir daha bence nerede görülmüş ifadeye çağırılan adamın tutuklanaması eğer tabii baaban suç işlememişse.
 
@penthaL, konu da yaptığın tek şey forumun kitlesine laf atmak. Bu şekilde insanları kışkırtmaya çalışıyorsun.

Benim anlamadığım bu senaryoları nasıl buluyorsunuz? Enteresan doğrusu, bazen böyle konulara mesaj atıp bu insan tipini anlamaya çalışıyorum ama yok.
 
Eee ben bu kişiler dolayısıyla böyle düşündüm diye beni hapse mi atacaksın? Ne ilginç bir forum bu, adamın mesajları gereksiz mesajdan dolayı silindi fakat hala mesaj atabiliyor, geçici uzaklaştırma bile almamış. Çifte standart uygulanıyor sanırım. Aynı zamanda @Berkay Davas ve @ItsAllGoodman adlı arkadaşlara da herhangi bir müdahalede bulunulmadı. Çifte standart olduğu çok açık. Yardım istemek için girdiğim forumda düştüğüm tartışmaya bak şaka gibi. Her yeni üye linç yiyor burada herhalde. Neyse alternatif forumlara bakayım ben.

Evet seni askerler almaya gelecek birazdan vatan hainliğinden tutuklanıcaksın (!)
 
Bak sen bak, triplere bak hele.
Kendini forumun spotlight'ı mı sanıyorsun?
Ben Muofer'im. Sen?
Şöyle işler ile uğraşmayın Allah aşkına.
Sen de 4 gün önce kayıt olmuşsun kaydolma tarihi mı kapıştırıyoruz yardım isteme kaydıyla açtığım konuya olay veya kavga çıkarma amacıyla konuyla alakasız saçma sapan mesajlar atma sebebiniz nedir tam olarak?
@ItsAllGoodman
@muahmmet67
@Muofer
@Berkay Davas
adlı şahıslar sırf yeni üye olduğum için yardım konuma sebepsizce saldırdılar, içlerinden iki tanesi de yeni üye. :D Moderatör arkadaşlar uyanınca müdahale eder herhalde.
 
Eee ben bu kişiler dolayısıyla böyle düşündüm diye beni hapse mi atacaksın? Ne ilginç bir forum bu, adamın mesajları gereksiz mesajdan dolayı silindi fakat hala mesaj atabiliyor, geçici uzaklaştırma bile almamış. Çifte standart uygulanıyor sanırım. Aynı zamanda @Berkay Davas ve @ItsAllGoodman adlı arkadaşlara da herhangi bir müdahalede bulunulmadı. Çifte standart olduğu çok açık. Yardım istemek için girdiğim forumda düştüğüm tartışmaya bak şaka gibi. Her yeni üye linç yiyor burada herhalde. Neyse alternatif forumlara bakayım ben..
Dostum sen şizofren misin? Çifte standart uygulanıp uygulanmadığını bilebilmen için en az 2 kişiye uygulanan standardı görmen gerekir. Ki görmedin. Kaydolalı 1 saat olmuş daha. Başka bir forumda bu konuyu açsan bir kişi bile bakmazdı bu konuya. Git şansını dene. Herhangi bir insanı bu şekilde kışkırtamazsın ayrıca. Küfür ettirip başkalarını banlatmaya falan mı çalışıyorsun?
 
Adlı şahıslar sırf yeni üye olduğum için yardım konuma sebepsizce saldırdılar, içlerinden iki tanesi de yeni üye. :DModeratör arkadaşlar uyanınca müdahale eder herhalde.
Moderatörlere şikayet ederken bile mi onlara saldırdın?
Murat Soner'in paralel evrendeki halisin herhalde?

Biz sana saldırmadık, sen bize saldırdın, biz sana doğru olanı söyledik.
Kimse babası ifadeye çağrılınca bir teknoloji forumunda hesap açıp konu açmaz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı