Babam ifadeye çağırıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumu övüyor musun sen iki saattir?
Hakaret eden mi oldu? Bir yardım konusuna atılan mesajların içeriğini yüzde bakımından aldığımızda forumdaki insanların yüzde kaçının nasıl bir zihniyete sahip olduğunu rahatça görebiliyoruz. Moderatör arkadaşlar okuyacak zaten de, @Muofer kardeşim senden de ricam konuyu baştan sona okuman.
 
Çok ilginç. Yeni kaydoluyor, tüm kurallara uyarak konu açıyor, üstelik forumun nasıl olduğunu da biliyor ortam olarak. Kimin yan hesabı acaba?
 
Çok ilginç. Yeni kaydoluyor, tüm kurallara uyarak konu açıyor, üstelik forumun nasıl olduğunu da biliyor ortam olarak. Kimin yan hesabı acaba?
Geçmişte birçok forum kullandım o yüzden biliyorum neyin ne olduğunu. Durduk yere yan hesap da olduk, gerçekten şu kitleyi eleştirince de suçlu biz oluyoruz.
 
Yazım kuralları benim kırmızı çizgim, dediğim gibi geçmişte de Shiftdelete tarzı birçok forum kullandım. Ben yardımımı istedim, yardımımı aldım ve herkese teşekkür edip konuyu sonlandırdım fakat senin gibi 2-3 tane artniyetli arkadaş konuyu hortlatarak konuyla alakasız boş boş iddaalar yağdırmaya başladı. Şuan da olduğu gibi kafanda senaryo kuruyorsun hala.
 
Hakaret? Haklı çıkmak için iftiralar da gelmeye başladı, haksız olduğunu kendi de biliyor anlamış olduk.

Tek tek yazayım istersen şurada forumda çifte sıtandart uygulandığını söylüyorsun "ne ilginç bir forum bu, adamın mesajları gereksiz mesajdan dolayı silindi fakat hala mesaj atabiliyor, geçici uzaklaştırma bile almamış. Çifte standart uygulanıyor sanırım. Aynı zamanda @Berkay Davas ve @ıtsallgoodman adlı arkadaşlara da herhangi bir müdahalede bulunulmadı. Çifte standart olduğu çok açık.

Şurada da yardım istediniz diye terörist ilan edilicem diyorsunuz sizin bu yazdıklarınız bana göre foruma yapılan bir hakarettir " birazdan yardım istedim diye vatan haini ilan edilirim öyle bir forum çünkü burası anladığım kadarıyla.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı