Babam ile Farcry 4 incelemesi ve Topladığımız i7 4790K sistemin performans testi

-Baba oğul incelemeden hepinize merhaba ben oğul.
-Ben baba
-Bugün sizlerle brkte ubisoft'un yeni oyunu farcry 4'ü inceleyeceğiz

Şaka bir yana gerçekten güzel incelemeler yapıyorsunuz. Devam etmelisiniz. Rocket league oynayın bence bi dahakine.

Çok teşekkür ederiz ilginiz. Babam sayesinde oldu hepsi aslında. Babama da çok teşekkür ediyorum ☺

Baba oğul oyunlarınızı çekmek dileğiyle... Herkes babasıyla takım kursa ne iyi olurdu. Bizimkiler fazla takıldık mı oyuna oklavayla girerler. Böyle sosyal aktivitesi olan baba helal olsun amcamıza...
Çok teşekkür ederiz. Babam zamanında çok oyun oynamama kızardı. Ama artık kendiside ilgi duymaya başladı

Espirili bir giriş olurdu gerçekten izlediğiniz için çok teşekkür ederiz

Başarılarınızın devamını diliyorum, ben babamla böyle bir işe kalkışsam "Bir de bizi alıştır" derdi ve kızmaya başlardı bunu babanıza söyleyebilmeniz bile büyük bir cesaret tebrik ederim.

İnceleme güzel olmuş. Hangi kayıt programını kullandınız? Bende bir inceleme yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…