Babam neden kötü davranıyor?

Anladığım kadarıyla telefon bisiklet bilgisayar almadığı için kötü davranıyor diyorsunuz belki adamaın bütçesi yok sen kendini onu yerine koy çoçuğun senden bunları istiyor işten eve stresli geliyor yorgun hargın veya her gördüğünü almak istiyor sende tabii almazsın adam 3'ünü bir anda nasıl alsın yav bir bisiklet hadi 5000 6000 binden başlıyor bir telefon 10000 üstü bir bilgisayar 15000 20000 toplasan motosiklet alırsın yazık bro babanada hak ver biraz bizde bu yollardan geçiyoruz bizde baba olacağız. Kimse dört dörtlük baba bulamaz.

Büyüdükçe düzeleceğine inanıyorum. Şu an küçüksünüz diye böyle yapıyor olabilir.
İyide hocam çevremdeki arkadaşlarımda saydığım şeylerin hepsi var ama bende 1 tanesi bile yok. Hayatımda hiç kendime doğru dürüst birşeyim olmadı.

Okuduğunu anlama diye birşey yok sanırım.

İyide hocam çevremdeki arkadaşlarımda saydığım şeylerin hepsi var ama bende 1 tanesi bile yok. Hayatımda hiç kendime doğru dürüst birşeyim olmadı.

Okuduğunu anlama diye birşey yok sanırım.
Babaniz ne iş yapiyor hocam eğer şeriatçi ise babaniz sizde destekler gibi yapin Atatürkçülüğü içinizde saklayın

@butcesizgameriste okumadınız, değil mi? Kardeşinin her istediğini alıyormuş, nasıl okudunuz?

Yani senin babanda babasından sevgi görmedi istedikleri alınmadı çoğu Türk ailesinde bu var. Görmediği sevgiyi sana gösteremiyordur.

Babanizla konuşun hocam çay içtiğiniz. Zaman konuşun
Problem orda işte hocam adamım yanıma her oturduğumda beni azarlıyor ama yanına gitmediğim zamanda azcık gel yanımızda otur diyor.

Yani senin babanda babasından sevgi görmedi istedikleri alınmadı çoğu Türk ailesinde bu var. Görmediği sevgiyi sana gösteremiyordur.
Büyük ihtimalle öyle.

Problem orda işte hocam adamım yanıma her oturduğumda beni azarlıyor ama yanına gitmediğim zamanda azcık gel yanımızda otur diyor.
Hocam biliyorum zorunuza gidiyor ancak huyuna gitmeye çalışın, annenizden de yardım alın. Örnek olarak annenize diyebilirsiniz: "Anne, babamla konuşmaya çalışıyorum güzel güzel ancak azarlayıp duruyor, bi' el atsan da konuyu değiştirsen muhabbetin ortasında?"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…