The Fallen Angel
Megapat
Oturacaksın, baban da bir güzel azarlayacak. Hak ediyorsun çünkü. Yarım saat kala ezber yapsan 30-40 alırsın be tarihten.
Sen bana niye sinirlenip anneleriniz babalarınız diyorsun? Benim annem ve babamın bana verdiği emekleri hiçbir zaman boşa çıkarmam merak etme sen Allah'a şükür.
Sana mı sinirlendim? Anneleriniz babalarınız derken genel olarak konuştum. Bu annelere babalara benimkiler de dahil. Fazla alınganız bugün anlaşılan.
Ne için sanayiSorun yok, matematikten 17, tarihten 12 alan birini tabii ki sanayiye vermek en iyisi.
Çalışmazsan ne olmayı bekliyorsun?Ne için sanayi. Zaten şuan 2.sınavlarımın haftası bizim Türk milletinde de bu şekilde bir düşünce var. Notları düşük olanı sanayiye yolluyorlar.
Demi ya evde pc oynar yayıncı olursun nolcak anne babanda 40 yaşına kadar sana bakarNe için sanayi. Zaten şuan 2.sınavlarımın haftası bizim Türk milletinde de bu şekilde bir düşünce var. Notları düşük olanı sanayiye yolluyorlar.
Hocam benim aşırı şekilde dikkat eksikliğim var. Ben evde çalıştığım konuyu anlasam sorularını yapabilme aşamasına gelsem konuyu çalışıp bitirdikten 1 saat sonra unutuyorum. Sorun ben deÇalışmazsan ne olmayı bekliyorsun?
Bunu kastetmemiştim o mesajımda ama peki. Siz bilirsinizDemi ya evde pc oynar yayıncı olursun nolcak anne babanda 40 yaşına kadar sana bakar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.