Babam okuldan kaçtığımı öğrendi

Yapacak bir şey yok. Benim kaçtığımı da annem öğrenmişti ve cidden çok kızmıştı, sonra dayım karşına aldı beni güzel güzel konuştu, tavsiyeler verdi. O zamandan beri 1 kere bile kaçmadım, siz de kaçmayın.

Baban o senin, merak etme seni öldürmeyecek. Döver mi bilmiyorum ama dövmemesi lazım insanın oğlunu veya kızını. Baban geldiğinde düzgünce ve sakince derdini anlat, ayrıca yarın konuşacağınız için siniri geçmiş olacaktır. Boşu boşuna kafana takma şimdi çık forumdan git ders çalış.

Baban o senin, merak etme seni öldürmeyecek. Döver mi bilmiyorum ama dövmemesi lazım insanın oğlunu veya kızını. Baban geldiğinde düzgünce ve sakince derdini anlat, ayrıca yarın konuşacağınız için siniri geçmiş olacaktır. Boşu boşuna kafana takma şimdi çık forumdan git ders çalış.
Kızlara vurmazlar zaten ama erkek olunca sıkıntı biraz :D

Eşek sudan gelinceye kadar dayak yiyip ondan sonra günlerce azar işitmekten iyi gibi duruyor bana göre.

İkisinin de kendine göre zorlukları var. Dayak yemek özellikle erkeklerin çok ağırına gidiyordur eminim. Can acısı da cabası. Ama yasaklar da kolay değil. Her açıdan elin kolun bağlanıyor. (yasak dediğim öyle günlük haftalık değil yıllık ya da süresiz) Bir de tabii ki istisnalar vardır ama erkeklerde kızılmayan hatta gülünüp geçilen konularda kızlar sanki çok büyük suç işlemiş gibi yükleniyorlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı