Babamdan gizli oyuna para yatırdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söylememenin anlamı yok, elinde sonunda o faturayı görecek nasıl olsa. Ne kadar söylersen o kadar iyi, ne kadar geç söylersen o kadar kötü.

Neden mobil ödeme kullandınız ki? Gidip Papara Lite Card veya Tosla alabilirdiniz. Ya gidin söyleyin (dürüst olduğunuz için affedebilir) kendisi görürse büyük ihtimal az ya da çok her türlü kızacaktır.

Madem işin ucunun sonunun kötü bitireceğini biliyorsun niye yapiyorsub ki.
Baban ya senin içinden geçecek ya da seni uyarır.
Konuyu ilk okuyunca aklima şu geldi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu farklı bir yere gidecek ama arkadaşlarına bu durumdan rahatsız olduğunu söyledin mi? Gerekirse bu duruma ailene hatta müdüre kadar taşı. Kimsenin sana böyle bir şey demeye hakkı yok. Babandan özür dile ve bence o faturayı görmeden önce babana oyuna para yatırdığını söyle.

Konu faturanın 50 TL yüksek gelmesi değil. Burada asıl olay babandan habersiz bu tür şeyler yapman. O yüzden hiç paramı geri ödeyeyim triplerine girme.

Babanla düzgünce konuş baba ben böyle bir şey yaptım ama gerçekten çok değerli eşyalardı, ileride hesabımı çok daha pahalıya satabileceğimi düşünüp bunları satın aldım de.

Bir dahakine de böyle şeyler yapacaksan babana söyleyip yap. Ben şunu alıyorum vs diye.

Ha bunları yapmak istemiyorsan faturanı direkt öde babandan önce. Ama tabii kontrol ederse görme ihtimali var. Sen bilirsin.

Söylememenin anlamı yok, elinde sonunda o faturayı görecek nasıl olsa. Ne kadar söylersen o kadar iyi, ne kadar geç söylersen o kadar kötüm

Babam o kartlarida görse döver sonuç olarak para yukluyorsun o kartlara bendede para yok.

Bankaya otomatik ödeme talimatı verdiği için bu iş mümkün değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…