Merhaba. Düşündüm de annem vefat ettikten sonra (zaten öyleydi) babam çok fedakarlaştı. Zaten fedakardı ama gerçekten eşi olmadan 2 çocukla Akşama kadar çalışıp geçinmek zor. Onu nasıl mutlu edebilirim? Arada seni seviyorum diyorum vs.
Eve gelince yemek hazırlayın ( sevdiği bir yemeği).Merhaba. Düşündüm de annem vefat ettikten sonra (zaten öyleydi) babam çok fedakarlaştı. Zaten fedakardı ama gerçekten eşi olmadan 2 çocukla Akşama kadar çalışıp geçinmek zor. Onu nasıl mutlu edebilirim? Arada seni seviyorum diyorum vs.
Başınız sağolsunMerhaba. Düşündüm de annem vefat ettikten sonra (zaten öyleydi) babam çok fedakarlaştı. Zaten fedakardı ama gerçekten eşi olmadan 2 çocukla Akşama kadar çalışıp geçinmek zor. Onu nasıl mutlu edebilirim? Arada seni seviyorum diyorum vs.
Babanıza hayırlı bir evlat olmanız onu çok mutlu eder.Merhaba. Düşündüm de annem vefat ettikten sonra (zaten öyleydi) babam çok fedakarlaştı. Zaten fedakardı ama gerçekten eşi olmadan 2 çocukla Akşama kadar çalışıp geçinmek zor. Onu nasıl mutlu edebilirim? Arada seni seviyorum diyorum vs.
Ona yemek hazırlaması eşini hatırlatır bence.Eve gelince yemek hazırlayın ( sevdiği bir yemeği).
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.