Babanın arabayı vermemesi

Demek babanın da parası yok, ticaretle vb. uğraşmıyor niye zorluyorsun adamı? İyi o vakit "ailemin evi varken niye ev almak için kredi çekeyim?" der ömrünü dizlerinin dibinde geçirirsin. Zaten ne diyecek olsam bir bahane hazır, kolay gelsin sana.

Adam haftada 1 kere araba istiyor diye git kendi arabanı al demişler Allah sabır versin dostum yukarıdaki arkadaşın yazdığı gibi boykot etmeni tavsiye ediyorum.

Ya ne boş yaptın be kardeşim. Babamın ekonomik durumu ile ilgili bilgi mi verdim ben sana da böyle bir çıkarım yaptın? Şu an araba almak için ya baban zengin olacak ya da sen ticari zekanla bir şeyler yapacaksın bunu diyorum sadece. Fakat babam malını kıymetli gördüğü için vermiyor arabasını. Araba alma imkanı var yani. Almaz ama. Anladın mı olayı?

Çözümünü buldunuz mu?

Maalesef çalışıp kendi arabanı alman lazım. Aranızda bir arabanın lafı oluyorsa tavrını koymalısın, aynı evde bile yaşamamalısın. Mesele araba değil, baba oğul arasında mal mülk lafı olmaz. Olursa da o adamdan baba olmaz.

Ya arkadaş babanıza azıcık tavrınızı koyun 24 yaşındasın ne bu korkaklık ben 18 im bana bişey bile demiyor ehliyet almak için gidicem hatta 22 yaşındaki abime güvenmiyor bana güveniyor mesele davranışların yaptıkların

Hocam hortlatıyorum gibi olacak ama şu an bende aynı durumdayım. Hangi banka bana 1 milyon kredi verir? Hadi verdi diyelim en az 1.5 milyon geri ödemesi var. Kaldı ki asgari ücretle kredinin taksidini ödeyemem Bile Artık ev almak imkansız araba ise aşırı aşırı zor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…